Persbericht

29 februari, 2008

Avanade stelt nieuwe BI-consultant en projectmanager aan

~ Erwin Haasnoot en Dennis de Jong zijn in dienst getreden bij Avanade Nederland ~

Avanade, het internationale consultancybureau voor IT-oplossingen dat gebruik maakt van het Microsoft-platform, heeft onlangs twee nieuwe specialisten aangenomen. Erwin Haasnoot start als Business Intelligence-consultant en Dennis de Jong als projectmanager.

In zijn nieuwe functie gaat Erwin Haasnoot zich toeleggen op het professionaliseren en uitbouwen van de Business Intelligence-discipline binnen Avanade. Voordat hij in dienst trad bij Avanade was hij vijf jaar werkzaam bij Korade. Hier heeft hij zich bezig gehouden met de ontwikkeling van Business Intelligence-tools op basis van het Microsoft-platform, gebaseerd op Infor/Baan bronsystemen. Haasnoot: "Ik heb gekozen voor Avanade omdat het een grote internationale organisatie is die dedicated gebruikmaakt van Microsoft-technologie. Daarnaast had ik een goed gevoel bij de medewerkers die informeel, maar toch professioneel zijn. Het is een uitdaging om bij een van de top 100 bedrijven aan de slag te gaan."

Dennis de Jong is afkomstig van Mediamotion, één van de grootste mediadienstverleners in Europa. Als technisch projectleider was hij verantwoordelijk voor de realisatie van het Manufacturing Execution System. Hij is bij Avanade gestart als projectmanager en realiseert is in deze rol het beoogde doel van het project voor de klant. "De behoefte mezelf verder te professionaliseren heeft ertoe geleid dat ik voor Avanade heb gekozen", vertelt De Jong. "De keuze voor deze organisatie werd mede versterkt door de voelbare passie binnen het bedrijf voor techniek die gevoed wordt door de nauwe samenwerking met Microsoft en Accenture."

(255 woorden)