Hotel Supply start eigen tafelconcept met Kahla en Couzon


NIEUW-VENNEP, 20080229 -- Nieuw-Vennep, 29 februari 2008 - Hotel Supply levert vanaf vandaag het luxe porselein van Kahla en het exclusieve bestek van Couzon. De klant creëert hiermee zijn eigen tafelconcept.

Hotel-Supply is in staat alle wensen qua porselein, van design tot functionaliteit te vervullen, zodat het tafelconcept op maat een feit is. `Voor de uitstraling van zowel hotels als restaurants is de perfecte match tussen porselein en bestek van groot belang. Vanwege onze goede contacten met Kahla en Couzon kunnen wij de meest creatieve tafelconcepten leveren, alles geheel aangepast op de vraag van de klant.' zegt Bart Kleiman, Account Manager Hotel Supply.



Kahla en Couzon

Qua porselein heeft Hotel Supply gekozen voor de OPUS lijn van KAHLA. Deze lijn beschikt over een representatief design en bovendien een extravagante uitstraling. Bovendien voldoet het hotelporselein aan de gewenste hoge eisen qua hardheid en glazuur. Om het tafelconcept op maat compleet te maken, levert Hotel Supply exclusief het bestek van Couzon. Dit merk kenmerkt zich door sierlijkheid en creativiteit en het geeft elke eetgelegenheid en elke stijl een persoonlijk cachet. Voor Hotel Supply een absolute primeur op het gebied van luxe bestek.



Over Hotel Supply

Hotel Supply is de internationale specialist in het aanbieden van equipement en accessoires, aan de hospitality industrie, met als uitgangspunt een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In de catalogus, verkrijgbaar via internet, staat een geclassificeerd overzicht van de producten.
Voor meer informatie: www.hotel-supply.nl





Ingezonden persbericht