Blue Webmedia lanceert eenkadovoor.nl


kadotips voor alle gelegenheden

NIEUWERKERK AAN DEN YSSEL, 20080229 -- Blue Webmedia Internetmarketing lanceert vandaag haar nieuwe website; eenkadovoor.nl. Deze website geeft samen met haar dochterwebsites bezoekers de gelegenheid om eenvoudig en snel een leuk kado online te kopen.

Een verjaardag, een geboorte, moederdag... Er is altijd wel iets te vieren...
We vinden het leuk om cadeaus te geven, maar het ontbreekt ons vaak aan tijd om iets origineels te vinden. Begrijpelijk dat winkelen via Internet steeds populairder wordt!
Het internet is echter groot en veel mensen hebben moeite om hun weg te vinden.
Daarom helpt eenkadovoor.nl haar bezoekers graag om juist dat ene originele kado te vinden.

Naast eenkadovoor.nl worden er vandaag ook 4 dochterwebsites gelanceerd. Op deze websites, te weten eenkadovoor.nl, eenkadovoormannen.nl, eenkadovoorvrouwen.nl, eenverjaardagskado.nl en eenkraamkado.nl, kunnen bezoekers nog gerichter naar een kado zoeken. Dit is de kracht van eenkadovoor.nl, de websites met de verschillende onderwerpen, allemaal in de "look en feel" van eenkadovoor.nl.

Eenkadovoor.nl en haar dochters verkopen overigens zelf geen producten, maar adviseren haar bezoekers over kado's die bij haar partners te koop zijn. Zo hebben bezoekers een duidelijk beeld van het aanbod op het World Wide Web. Eenkadovoor.nl biedt ook een verlanglijstje, een online kalender en een herinneringservice aan, die op alle websites van eenkadovoor.nl gebruikt kunnen worden.

De komende maanden zullen er nog meer dochterwebsites volgen, zoals eenkadovoormama.nl, eenkadovoorpapa.nl en eenhuwelijkskado.nl. Alle websites zullen zich op een feestdag of doelgroep richten. De websites worden dagelijks aangevuld met de leukste kadotips, die variëren van gepersonaliseerde producten, speelgoed, gadgets, lekker weg en meer.
Bezoekers vinden vanaf 29 februari het kado voor iedere gelegenheid bij Eenkadovoor.nl





Ingezonden persbericht