Alphen aan den Rijn Aanhouding na vernieling auto's De politie heeft vrijdag 29 februari om 04.20 uur twee Alphenaren van 16 jaar aangehouden op verdenking van vernieling van twee auto's. Een getuige zag hoe twee jongens vanaf een balkon van een flat aan de Wederikstraat goederen naar beneden gooiden. De goederen, onder meer een bierblik, verfpotjes en modelautootjes, kwamen terecht op twee auto's die hierdoor beschadigd raakten. De politie heeft de jongens in de woning aangehouden.

Gouda Aanhouding na vernieling auto's De politie heeft vrijdag 29 februari even na 05.30 uur een 24 jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van vernieling van auto's. Een getuige werd wakker van geluiden en zag dat een persoon tegen zijn auto op de Walraven van Hallaan stond te trappen. Agenten hebben uitgekeken naar de verdachte en hebben de Rotterdammer op basis van het signalement aangehouden. Ook had de verdachte verwondingen aan een hand. De politie trof negen vernielde auto's aan op de Vrijheidslaan, Walraven van Hallaan, Verzetslaan en de Joubertstraat. Van de meeste werd een ruit vernield.

Schoonhoven Politie zoekt eigenaren goederen De politie heeft bij verdachten van woninginbraken goederen inbeslaggenomen die afkomstig zijn van diefstal. Van een aantal goederen heeft de politie geen aangifte terug kunnen vinden. De politie is nu op zoek naar de eigenaren en stelt hen in de gelegenheid om op woensdag 19 maart van 19.00 tot 20.00 uur de goederen te bezichtigen in het bureau in Schoonhoven aan de G.J. Van Heuven Goedhartweg 2. Het gaat om een digitale videocamera (JVC), twee goudkleurige dameshorloges (Pulsar), twee herenhorloges (TW Steel en G&V Geneva), oorsieraad en vreemde valuta (kleine aantallen/kleine coupures).