Gemeente Best

Wandeling door centrum met stadsbouwmeester

Wat gaat er gebeuren met ons centrum? Wat blijft en wat verdwijnt? Wat is typerend voor de Bestse manier van bouwen, wat is er zo bijzonder aan kerk, kapel en klooster?
Tijdens een rondwandeling door het centrum van Best krijgt u antwoord op deze en andere vragen over het Centrumplan. Stadsbouwmeester Cornelis van de Ven en projectleider Arjen van den Boogaart vertellen u op de Best Anders Dag op 29 februari meer over het huidige en het toekomstige centrum van ons dorp.

Speciaal voor inwoners van Best verzorgen zij op vrijdagmiddag om 14.00 en 15.30 uur twee rondwandelingen door het centrum. Bovendien stelt het kerkbestuur van de St. Odulphuskerk de kerk open en geeft een gids een korte rondleiding door de kerk.
Startpunt van de rondleiding is de receptiebalie van het gemeentehuis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u tijdig in om een plekje te reserveren in de rondleiding van uw keuze.

Belangstelling?
Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, adres/e-mail adres, het aantal personen en het tijdstip waarop u mee wilt wandelen naar: a.kooistra@gembest.nl.