Mojo Concerts
UITNODIGING
Klik HIER voor de volledige speellijst van 'Dadada-Dan Tenko'


Fotograaf: Bas Czerwinski

Japanse percussiegroep "Dadada-Dan Tenko" voor vijfde keer in Nederland

Graag nodigen wij u uit een van de eerstvolgende voorstellingen te bezoeken van de Japanse percussiegroep 'Dadada-Dan Tenko'. De muzikanten van Tenko toeren voor de vijfde maal door Nederland, t/m 31 maart a.s.

Eerstvolgende shows:
vr. 29 februari - De Nobelaer / Etten Leur
za. 1 maart - Scheldetheater / Terneuzen
ma. 3 maart - Parktheater / Eindhoven

Klik hier voor de volledige tourlijst.

Informatie Dadada-Dan Tenko:
Met veel expressie en tomeloze energie spreken de muzikanten van de Japanse percussiegroep Dadada-Dan Tenko een taal die iedereen ter wereld verstaat. Zang, dans en ritmische clownerie wisselen elkaar in rap tempo af. De jonge slagwerkers bespelen de taiko (Japanse drums) met een gedisciplineerde precisie en perfecte timing. Een fusion met slagwerk uit andere werelddelen maakt de voorstelling tot een smeltkroes van daverende ritmiek uit oost en west. Naast moderne muzikale acts vertolkt Dadada-Dan Tenko ook mythische vertellingen, uitgevoerd in prachtige traditionele kostuums en begeleidt door authentieke Japanse blaas- en snaarinstrumenten in een decor van neerdwarrelende kersenbloesem.

Wegens bewezen succes toert Dadada-Dan Tenko begin 2008 voor de vijfde maal door Europa. Eerdere shows zoals 'Beat for Tomorrow' en de eerste reeks van 'Maido Maido' trokken ook in Nederland volle zalen. Zelfs tijdens hun tournee trainen de jonge muzikanten dagelijks op fysieke kracht, uithoudingsvermogen en perfectie om een visueel en muzikaal overtuigend spektakel te brengen.

Voor meer informatie kijk op www.tenko.nl

=========================================

Indien u aanwezig wilt zijn bij een van de eerstvolgende shows, kunt u via Wouter Bekker (e-mail) één of twee vrijkaarten reserveren. Wilt u zo vriendelijk zijn aan te geven naar welke show u wilt en uw telefoonnummer daarbij vermelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de gegevens per zaal. De kaarten kunnen worden afgehaald tot een half uur voor aanvang.

vr. 29 februari - De Nobelaer / Etten Leur
za. 1 maart - Scheldetheater / Terneuzen
ma. 3 maart - Parktheater / Eindhoven

Met vriendelijke groeten,
Namens Dadada-Dan Tenko

Mojo Theater B.V. - George Visser