Ingezonden persbericht


PERSBERICHT LiveXS Popmagazine BV

- voor onmiddelijke publicatie -
Woensdag 23 januari 2008
19.00 uur

15 topacts uit Nederland en België voor 15 euro in de Waerdse Tempel Heerhugowaard
12,5 Jaar LiveXS heeft feestprogramma rond

GEM, Illicit, The Quotes, de Belgische top-acts Jerboa en Triggerfinger en coverband Red Hot Chili Bastards zijn toegevoegd aan de line-up van 12,5 Jaar LiveXS. Popmagazine LiveXS heeft met deze zes bevestigingen het muziekprogramma van de viering van 12,5 Jaar LiveXS afgerond. Onder het levendige motto 'we gaan een feestje vieren' zijn voor de feestprijs van 15 euro in totaal 15 bands te zien in alle zalen van de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Het bronzen verjaardagsfeest van LiveXS wordt openbaar gevierd op zaterdag 1 maart en zal doorlopen van 8 uur 's-avonds tot 5 uur 's- nachts. Vorige week werd al bekend dat Claw Boys Claw, Moke en Fixkes tijdens 12,5 Jaar LiveXS als hoofdact komen optreden. Momenteel wordt nog gewerkt aan een randprogramma, DJ's en een aantal ludieke verrassingen.

Ook de zes populaire independent bands Cool Jimmy, Leine, Monstertux, SAT2D en William Wixley treden op in het kader van LiveXS-rubriek Dommelsch Locals Only!. Alle bands spelen volwaardige sets. Rob Stenders' internetzender KXradio zal met een avondvullende editie van radioprogramma NightLiveXS de viering wereldwijd uitzenden vanuit de Waerdse Tempel. Entreekaarten kosten ¤ 15,- euro per stuk. De kaartverkoop is inmiddels gestart via TicketService Nederland, de website van de Waerdse Tempel en de bekende voorverkoopadressen.

LiveXS Popmagazine zal op zaterdag 1 maart, voorafgaand aan 12,5 Jaar LiveXS, een luxe en dikke glossy jubileum-editie van het maandelijkse popmagazine presenteren aan de ruim 100 vrijwilligers en honderden genodigden uit de poppodia- en festivalwereld. Naast de gebruikelijke LiveXS-onderdelen, zal in deze speciale editie middels een uitgebreide special door tal van betrokkenen worden stilgestaan bij het behalen van 12,5 jarig bestaan, maar ook worden vooruitgekeken naar de toekomst. Ook op http://www.livexs.nl zal gedurende de gehele maand februari redactioneel worden toegewerkt naar het jubileum.

Meer informatie: http://www.livexs.nl en http://www.waerdsetempel.nl

--

Niet voor de redactie: voor meer informatie, fotomateriaal en/of reservering van plaatsen op de pers/gastenlijst, kunt u contact opnemen met directeur Klaas Leegwater via onderstaande gegevens.

Klaas Leegwater
Directeur ALLXS BV / LiveXS Popmagazine BV
--
Telefoon: +31-20-7770608 | Fax: +31-20-7727262 | Mobiel: +31-6-26248459 e-mail: klaas@allxs.nl | adres: Nachtwachtlaan 155, 1058 EE AMSTERDAM