Gemeente Borsele Stenevate 10 Postbus 1 4450 AA Heinkenszand Tel: (0113) 238383 Fax: (0113) 561385 E-mail: info@borsele.nl

C&S Micheline van Hautem

C&S foto micheline van Hautem

MICHELINE VAN HAUTEM met band brengt âCHOCOLATâ

In het kader van âBorsele Cultureelâ brengt Micheline van Hautem met haar band op zaterdag 1 maart haar nieuwe programma âChocolatâ. De voorstelling begint om 20.00 uur en wordt gehouden in De Stenge te Heinkenszand.

Micheline Van Hautem (Mich en Scene), geboren en getogen in Gent, trok tien jaar geleden de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Haar eerste stop was New York, een smeltkroes van inspirerende nationaliteiten en culturen. Om zich te onderscheiden tussen al het goeds en groots in de stad, zong de van origine Vlaamse muze vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf. Dit leidde tot uitverkochte concerten met haar band Mich en Scene. Naar aanleiding van de CD Songs of Jacques Brel (2001), stond ze uitgebreid op de planken in de lage landen en was ze een graag geziene gast op radio en TV.

De muziek van Brel voerde haar van Edinburgh -alwaar ze de prestigieuze Herald Angel Award in de wacht sleepte- tot Australië waar ze samen met accordeonist Frederik Caelen volle zalen trok. Ook haar programma Madame (2005), kreeg tijdens een tweede internationale tournee overal staande ovaties en vulde tot twee keer toe o.a. de Sydney Opera House. Maar ook in Nederland werd Madame warm onthaald met als kers op de taart een uitverkocht Amsterdams Concertgebouw. âChocolatâ, de titel van haar jongste project, is een uitgelezen selectie songs die Micheline heeft geschreven of met passie naar haar hand heeft gezet. Een inspirerende dame, prachtige songs en veelzijdige arrangementen. Ze is een van die zeldzame zangeressen die een lichaamstaal gevonden heeft die haar zang helemaal uitdrukt zonder dat het een cliché wordt. Kom genieten van Micheline en haar bijzonder repertoire.

De toegangsprijs bedraagt 14 Euro en voor CJP en 65+ 12 Euro. Reserveren kunt u bij het VrijwilligersHuis: telefoonnummer (0113) 311999 op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur. Reserveren kan ook per e-mail: info@vrijwilligershuis.nl en via de website
www.cultureleraadborsele.nl .