TROS

Hilversum, 26-02-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 1 maart

Radio 2 - 16.00 uur

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TALENT

IN TROS MUZIEKCAFÉ

Ook aankomende zaterdag heeft Daniël Dekker weer een aantal artiesten weten te strikken voor een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ, het live-muziekprogramma van Radio 2. De volgende gasten maken hun opwachting:

Onze zuiderburen zijn op dit moment helemaal in de ban van de popgroep Fixkes. De jongens uit Antwerpen hebben met de single 'Kvraagetaan' 16 weken lang op nummer 1 gestaan. Dat is nog eens extra bijzonder omdat het liedje is gezongen in het Antwerps.

Sensual is de band rondom zangeres Eva Kieboom. Op haar nieuwste cd 'Slave' staan negen zelf geschreven
Bazilliaans/Engelstalige nummers. Sensual zingt over nostalgie, verre liefdes en uitgaan in Nederland. De muziek is een combinatie van jazz en salsa: rustig en toch oppeppend. Hoe dit klinkt, horen we zaterdag.

Jodymoons tweede album heet: 'Never gonna
find it in another story'. De cd was al bijna klaar toen de band de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland won. Een betere start voor de release van het album kon het duo uit Maastricht niet wensen. Tijd dus voor een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ.

En zangeres Marg van Gram, een one-woman band, komt langs in TROS MUZEKCAFÉ. Al gitaarspelend samplet ze live haar zang en gitaar met haar laptop. Ze heeft twee jaar lang gewerkt aan haar debuutalbum: 'Four-letter word'. Haar nieuwste single heet: 'The Joke is on me' en zaterdag zingt ze deze live in de studio.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl