Gemeente Nuenen

Uitgebreid zoeken

Gemeente Nuenen vanaf 1 maart ook op www.jeugdwijzer-brabant.nl

Op zoek naar de plaatselijke scouting? Kan mijn kind hier op judo? Waar kan ik met mijn kind terecht voor maatschappelijk werk of andere hulpverlening? Heeft u wel eens zulke vragen en moet u dan elke keer iemand anders bellen of weer een folder opvragen?

Vanaf 1 maart as kunt u voor antwoorden hierover ook in Nuenen terecht op de website www.jeugdwijzer-brabant.nl

De website www.jeugdwijzer-brabant.nl is een duidelijke digitale sociale kaart waarop snel informatie te vinden is over jeugdvoorzieningen op het gebied van vrije tijd, onderwijs, kinderopvang, welzijn en zorg in Brabant. Alle onderwerpen waarmee ouders of beroepskrachten te maken kunnen hebben, zijn op deze site te vinden.

Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat informatie over jeugdorganisaties op een overzichtelijke manier beschikbaar wordt gesteld. Hiervoor heeft K2 Brabants kenniscentrum jeugd in 2004 in opdracht van gemeenten de digitale sociale kaart ontwikkeld. Inmiddels hebben 52 Brabantse gemeenten besloten om zich bij deze succesvolle site aan te sluiten.

En vanaf 1 maart as is het aanbod voor jeugd in de gemeente Nuenen ook te vinden op www.jeugdwijzer-brabant.nl

Voor opmerkingen, vragen, aanmeldingen, aanvullingen of correcties op de site kan contact worden opgenomen met de webmaster (`contact webmaster') via de website http://www.jeugdwijzer-brabant.nlof mailen naar info@jeugdwijzer-brabant.nl.