Gemeente Echt-Susteren


Spoorwegovergangen afgesloten

In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 maart zijn de spoorwegovergangen aan de Stationsstraat in Susteren, aan de Kerkveldsweg in Echt, aan de Heuvelstraat in Sint Joost en aan de Ruijtersweg in Echt een aantal uren afgesloten voor al het verkeer vanwege werkzaamheden aan het spoor.

De spoorwegovergang aan de Stationsstraat in Susteren is van zaterdag
1 maart van 13.00 uur tot en met zondag 2 maart tot 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

De spoorwegovergang aan de Kerkveldsweg in Echt is zondag 2 maart van 6.00 uur tot

17.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

De spoorwegovergang aan de Heuvelstraat in Sint Joost is van zaterdag
1 maart van 13.00 uur tot en met zondag 2 maart tot 18.00 uur 's-middags afgesloten voor alle verkeer en de spoorwegovergang aan de Ruijtersweg in Echt is van zaterdag 1 maart van 22.00 uur tot en met zondag 2 maart tot 9.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

De Spoorwegen en aannemersbedrijf BAM-rail zullen tijdens de werkzaamheden de spoorwegovergangen met verkeersborden en met verkeersafzettingen afsluiten voor alle verkeer, ook fietsers en voetgangers. In Susteren op de Oude Rijksweg Noord, in Nieuwstadt op de Susterderweg en in Echt op de Peutenstraat worden ook nog voorwaarschuwingsborden geplaatst.

Voor verdere vragen over en tijdens de uitvoering kunt u terecht bij de projectleider van BAM-rail, de heer Kerstens, 06 53 18 30 51.