AutoRai

Vanaf 1 maart voorjaarsactie bij de Daihatsu-dealer

(2/29/2008)

Op 1 maart 2008 start er bij alle Nederlandse Daihatsu-dealers de grote voorjaarsactie. Tijdens de voorjaarsactie kan het klantvoordeel oplopen tot wel 4.000 euro. De voorjaarsactie loopt tot en met 5 mei 2008.

In de eerste plaats zijn metallic en mica lakken op de meeste modellen gratis. Daarnaast zijn er voor bijna alle modellen speciale accessoirepakketten verkrijgbaar voor zeer aantrekkelijke prijzen. Voor de Copen geldt een prijsvoordeel van maar liefst ⬠4.000,-. Daardoor kan men tijdens de actieperiode al open rijden in de lentezon vanaf ⬠19.630,-. Het succesnummer van Daihatsu: de Sirion 2 met
1,3-litermotor, wordt tijdens de actieperiode gratis rijklaar gemaakt. De hippe en verbazend ruime Materia Rythm krijgt een gratis airco.

Daihatsu profiteert optimaal van de nieuwe, hogere milieusubsidies die zijn gaan gelden vanaf 1 februari. De milieusubsidies lopen op tot (de maximale) ⬠1.400,- voor de Cuore. Dit is niet meer dan logisch aangezien de Cuore met een verbruik van 1 op 23 en een CO2-uitstoot van 104 g/km de zuinigste benzine-auto ter wereld mag worden genoemd. De Cuore is hierdoor al te rijden vanaf ⬠8.199,-. Daarnaast wordt per 1 april de wegenbelasting voor de Cuore ook nog eens gehalveerd.

Vanwege zijn extreem lage CO2-uitstoot krijgt de Cuore slechts 14% bijtelling in geval van zakelijk leasen. Bovendien zijn de leasetarieven van Daihatsu Lease nog aantrekkelijker gemaakt. De Daihatsu Cuore is al te leasen vanaf ⬠158,- per maand*.

Verder is er de aantrekkelijke en complete Cuore 100th Anniversary. Nu standaard met metallic lak (zilver of blauw), bumpers in de kleur van de carrosserie èn stuurbekrachtiging voor de zeer scherpe prijs van ⬠7.999,-.

De stoere Terios staat tijdens de voorjaarsactie eveneens in het zonnetje. Naast de eerder genoemde en zeer aantrekkelijke accessoirepakketten is de Terios leverbaar al vanaf ⬠17.999,-. De uitvoering met de soepel schakelende automaat is vanaf ⬠18.999,- verkrijgbaar.

Tijdens de actieperiode is een bezoek aan de Daihatsu-dealer dus zeker de moeite waard.


* o.b.v. operational lease, 15.000km, 48 maanden.