RTL Group

'Hello World' titel single winnares Idols

Line up finale 'Idols' bekend

In de veelbelovende finale van Idols van zaterdag 1 maart zingen de twee finalisten Nathalie en Nikki het nummer Hello World dat na de finale de single van de winnares wordt. Dit nummer is speciaal voor hen geschreven door John Ewbank en geproduceerd door Eric van Tijn, Jochem Fluitsma en John Ewbank. Daarnaast zingen de finalisten samen met één van Nederlands grootste artiesten: Trijntje Oosterhuis. In dit trio zingen zij het nummer On My Own van het nieuwste album van Trijntje, dat zij in samenwerking met Burt Bacharach heeft gemaakt.

In de opening van deze finale komen alle tien eerder afgevallen finalisten voorbij. Ook Jeroen van der Boom maakt onderdeel uit van deze finale uitzending. Jeroen zit in de opening van de liveshow en in Idols Backstage gaat hij zijn nieuwe single Betekenis voor het eerst ten gehore brengen. Ook Divas of Dance zullen in de backstageshow een wervelend optreden verzorgen.

Naast het optreden met Trijntje, doen Nathalie en Nikki beiden hun favoriete optreden in Idols nog eens dunnetjes over en zingen ze een duet met elkaar. Ook zeer bijzonder wordt het optreden van Nathalie met haar uitbundige en muzikale familieleden en het optreden van Nikki met haar gospelkoor Inside Out.

Met deze acht optredens halen Nikki en Nathalie alles uit de kast om het nieuwe idool van 2008 te worden. De finale wordt een strijd der titanen. Wie de uiteindelijke winnares wordt van het platencontract en de single Hello World uit mag brengen wordt zaterdagavond bekend bij RTL 4.

'Idols: zaterdag 1 maart, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4. Idols Backstage: zaterdag 1 maart, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 5.
Idols, De Uitslag: zaterdag 1 maart, tussen 22.30 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

Website: idols.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718482 of danielle.van.es@rtl.nl.