Ingezonden persbericht---


Persbericht

Den Haag, 14 februari 2008

Happy Valentine voor singles en studenten

Dankzij Lymic.nl zullen minder singles Valentijnsdag alleen doorbrengen. Lymic.nl maakte vorige week al bekend dat zij als eerste Nederlandse online speeddatingsite 100% gratis werd. Deze week werd bekend dat Lymic.nl 1 maart een speciale datingsite voor studenten lanceert. Studentennetdating wordt een datingsite die toegankelijk is voor de 224.000 studenten die lid zijn van Studenten.net.

Werknemers met relatie productiever
Ook werkzame singles kunnen zich verheugen op een aardige geste van Lymic.nl. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers met een relatie productiever zijn dan singles. Daarom ontvangen 12.000 medewerkers van Tempo Team 14 februari een Valentijnskaart waarmee zij een gratis webcam krijgen bij inschrijving op Lymic.nl.

Actie in samenwerking met Dagblad De Pers succesvol Dat het online speeddaten via Lymic.nl succesvol is kunnen tal van happy-ex-singles bevestigen. Zo ook de singles die tot nu toe meededen aan de single-actie in De Pers. Wekelijks presenteren zich hier twee Lymic-singles in de rubriek "Liever samen". Het idee is uniek aangezien het een combinatie is van een contactadvertentie en een datingsite. Lezers van De Pers reageren massaal waardoor de bijbehorende online speeddate wekelijks een drukbezochte happening is.