Ingezonden persbericht


Persbericht
voor direct gebruik
Markelo, 18 februari 2008

Keveruitje.nl start Klassieke Kevertocht door Twente, Salland en Achterhoek

Vanaf 1 maart is Oost-Nederland een bedrijfsuitje rijker: Keveruitje start met een Klassieke Kevertocht, kortweg "het Keveruitje".

Elk jaar een personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseren is voor velen 'niet niets'. Met behulp van diverse authentieke Volkswagen Kevers start Keveruitje per 1 maart 2008 met het leukste bedrijfsuitje in Oost-Nederland: een Klassieke Kevertocht.

Samen met collega's rijden in de populairste auto ooit gebouwd, de Volkswagen Kever, is uniek in Nederland. De deelnemers worden ontvangen in het Overijsselse Markelo, en na ontvangst met koffie en iets lekkers neemt men zelf plaats achter het stuur van de VW Kevers. Vanuit Markelo zijn er diverse puzzelroutes uitgezet die voeren door Twente, Salland en de Gelderse Achterhoek. De routes worden afgewisseld met stops bij diverse bezienswaardigheden, en ook een hapje en drankje onderweg zijn inbegrepen.

Het Keveruitje is de enige in zijn soort in Oost-Nederland, en garandeert zelfs bij slecht weer een leuke dag. Bovendien ontvangt elk bedrijf bij boeking een bijpassende uitnodiging, en mag ook groepsfoto niet ontbreken. Indien gewenst kan het Keveruitje worden aangevuld met een leuke workshop, buitenactiviteit of clinic, of zetten we een route op een andere locatie in Nederland uit. Uitstekend inzetbaar voor een personeelsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding of relatie evenement.

Meer informatie is te vinden op www.keveruitje.nl, of via telefoonnummer 074 - 267 33 66.


---Ingezonden persbericht