Gemeente Gilze en Rijen

Tijdens Audax NK Crossweekend op zaterdag 1 maart

Gemeente organiseert bijeenkomst 'Sportende jeugd heeft de toekomst'

Op het terrein van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen wordt op 1 en 2 maart aanstaande het Nederlands Kampioenschap Cross (veldloop) gehouden. Atletiekvereniging Spiridon is de organisator van dit Audax NK Cross Weekend.

Op zaterdag 1 maart richt het evenement zich op de jeugd. Niet alleen zal de jeugd zelf met een cross sportief aan de gang kunnen gaan. Het college houdt op die dag ook een themabijeenkomst voor de sportverenigingen met een jeugdafdeling, de (jeugd)gemeenteraadsleden en directies van de basisscholen. Het thema van de bijeenkomst is 'Sportende jeugd heeft de toekomst.'

De bijeenkomst richt zich op vijf onderwerpen: bewegen, fairplay, gezondheid, normen en waarden in de sport en sport en integratie.

Sportwethouder Starreveld leidt de bijeenkomst in. Burgemeester Roep en De heer Cohen van de Brede School leiden de bijeenkomst in goede banen. De bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

De uitnodigingen voor deze bijeenkomst zijn inmiddels verstuurd. Hebt u geen uitnodiging ontvangen, werkt u veel met jeugd bij een sportvereniging of in het basisonderwijs en wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Maak dit dan kenbaar via een formulier op www.gilzerijen.nl