Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM

28 februari 2008

Humor centraal op 3FM met Serious Comedy

3FM op zoek naar Serious Comedy Talent

3FM staat een week lang, van 1 tot en met 7 maart, in het teken van comedy. De publieke popzender onthaalt een week lang gasten in de studio, zoals Lama Tijl Beckand, stand-up comedian Eric Koller en het internationale comedy ensemble van Boom Chicago. 3FM geeft bovendien nieuw Nederlands stand-up comedy talent een kans op een podiumplek tijdens Laughing Matters.

Indecent Proposal

Rob Stenders daagt nieuw Nederlands stand-up comedian talent uit tot een Indecent Proposal in zijn programma, elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur. De beloning is alle moeite waard, want dat is een podiumplaats tijdens 3FM Serious Comedy presents Laughing Matters.

3FM Serious Comedy presents Laughing Matters

Laughing Matters is hét grootste comedy-festival van Nederland met de beste cabaretiers en stand-up comedians uit binnen- en buitenland. Het vindt plaats van 20 tot 22 maart op de Universiteit Twente in Enschede en heeft een line-up waarmee je gemakkelijk 3 dagen met schatergeweld kan vullen. Op 22 maart van 20.00 tot 23.00 uur doet 3FM verslag van het evenement, op locatie in Enschede. Het programma wordt gepresenteerd door 3FM dj's Annemieke Schollaardt en Domien Verschuuren. Zij ontvangen als speciale gast Lama en mede-organisator van het festival Tijl Beckand en nemen de luisteraar mee langs de hoogtepunten van de 3 dagen onvermoeide komedie.

De hele week geeft 3FM kaarten en passe-partouts inclusief hotelovernachtingen weg voor 3FM Serious Comedy presents Laughing Matters .

Voor meer informatie over: www.3fm.nl