'Heroes' acteur in Nederland


RIJSWIJK (DEN HAAG), 20080215 -- Op 1 en 2 maart zal Heroes-acteur Matthew John Armstrong op de Stripboekenbeurs in Rijswijk aanwezig zijn. Hij gaat de vele fans van de populaire tv-serie ontmoeten, foto's en andere filmgerelateerde producten signeren en op de foto gaan met het aanwezige publiek. Armstrong vertolkt in Heroes de rol van Ted Sprague, beter bekend als de Exploding Man. De acteur wordt exclusief naar Nederland gebracht door de Acme Trendz Store (www.acmetrendz.com).

Matthew John Armstrong is uitgenodigd door de entertainment, collectibles, trends & fashion specialist Acme Trendz om tijdens de jaarlijkse Stripboekenbeurs in de Evenementenhal van Rijswijk twee dagen lang zijn ervaringen bij en tijdens het maken van de tv-serie Heroes te delen met zijn vele fans en liefhebbers van de serie.


Matthew John Armstrong, 35 jaar en geboren in Chicago, heeft behalve in Heroes ook o.a. ook in House MD, The Shield, Crossing Jordan, American Dreams en Numb3rs gespeeld. Armstrong is getrouwd met Ashley Crow die in HEROES de rol van Sandra Bennett, de moeder van hoofdrolspeelster Claire, vertolkt.

HEROES wordt wekelijks door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en won inmiddels verschillende tv-prijzen. De serie vertelt over een aantal doodnormale mensen met buitengewone krachten die moeten samenwerken om de vernietiging van New York te voorkomen. Seizoen twee wordt binnenkort op de Nederlandse televisie uitgezonden.

Stripboekenbeurs Rijswijk
De Stripboekenbeurs wordt jaarlijks in de Rijswijkse Evenementenhal gehouden en is een verzamelplaats voor liefhebbers van Europese en Amerikaanse strips en comic boeken. Naast tientallen kramen en handelaren zijn er ook verschillende bekende (inter)nationale striptekenaars aanwezig, waaronder tekenaars van Suske & Wiske, De Rode Ridder, Agent 327, Storm, FC Knudde, Sjors & Sjimmy, Batman, Spider-man en vele andere bekende strips. De beurs kent ook vele activiteiten waaronder de Nederlandse kampioenschappen striptekenen voor de jeugd, een veiling, verschillende exposities van strips en artwork, workshop manga-tekenen en de uitreiking van de Rijswijkse Strippublieksprijs 2008. Meer informatie over de Stripboekenbeurs is te vinden op www.stripbeurs.com

Acme Trendz