TPN-Platform; elektronische communicatie efficiënt en innovatief


AMERSFOORT, 20080317 -- Elektronische communicatie tussen partijen binnen de financiële branche wordt steeds belangrijker. De ontwikkelingen op dit terrein gaan snel, en gebruikers willen daar doeltreffend op kunnen inspelen. Vanaf 1 maart 2008 is dit heel eenvoudig geworden dankzij het nieuwe TPN-Platform. Binnen het platform kan makkelijk en veilig elektronisch worden gecommuniceerd tussen financieringsmaatschappijen en intermediairs. TPN heeft een open infrastructuur waardoor iedereen, zonder verdere toetredingsdrempels, van het netwerk gebruik kan maken. Het platform speelt snel in op de individuele wensen van financiële dienstverleners op het gebied van consumptief krediet. Dit is erg belangrijk gezien de technologische ontwikkelingen die continue tot innovatie dwingen.

Ruimte voor vernieuwing
Binnen TPN is veel ruimte en kennis aanwezig om de benodigde nieuwe technologie en ideeën razendsnel door te voeren. Om voor optimale ondersteuning te zorgen is innoveren een vereiste en zo blijft TPN up-to-date.

Veel ervaring met webservices zoals XML en SOAP
De initiatiefnemers van het TPN-Platform, FIT Solutions en InterCommIT, hebben als doel gesteld aanbieders van consumptief krediet en intermediairs zo goed mogelijk samen te laten werken door het gebruik van ICT-hulpmiddelen. TPN heeft veel ervaring binnen en buiten de financiële branche met nieuwe technologie zoals webservices, XML, SOAP, berichtdefinities en E-business oplossingen.
Wilt u meer informatie over TPN of wilt u zich aansluiten op TPN? Ga dan naar de website www.tpnplatform.nl. voor het aanvraagformulier en uitgebreide info.

Einde persbericht

Over InterCommIT bv
InterCommIT bv is een B2B Integration Service Provider die diensten en oplossingen levert aan bedrijven om elektronisch zaken te kunnen doen. Het is van groot belang dat de elektronische informatie-uitwisseling van financiële gegevens veilig en betrouwbaar verloopt. Go-secure verzorgt ketenintegratie op een veilige en betrouwbare manier. De laagdrempeligheid en flexibiliteit van Internet garanderen dat dit gebeurt tegen lage kosten.

InterCommIT bv
Uraniumweg 44
3812 RK Amersfoort
tel: 033 - 479 08 91

www.intercommit.nl
marketing@intercommit.nl

Over FIT Solutions b.v.
Fit Solutions bv is leverancier van het softwarepakket Maex (Mijn Assurantie en Krediet Systeem) waarin alle producten van de verschillende financieringsmaatschappijen en kredietverzekeraars opgenomen zijn. Maex is de totaaloplossing. Voor intermediairs die naast advies en bemiddeling van consumptief krediet ook hypotheken en assurantiën aanbieden.

FIT Solutions b.v.
Havinghastraat 24
1817 DA Alkmaar
tel: 0900 348 7658

www.fitsolutions.nl
info@fitsolutions.nl