Gemeente De Marne


Culturele Ideeën? Doe een aanvraag bij het loket Regionale Creatieve Netwerken!Wie creatieve ideeën heeft kan deze tot 1 maart 2008 bij de provincie Groningen indienen om in aanmerking te komen voor de subsidie "Regionale Creatieve Netwerken". Dit is een subsidie die wordt verleend aan culturele en kunstzinnige projecten waarin verschillende disciplines worden gecombineerd in een concreet project.

De gedachte achter Regionale Creatieve Netwerken is dat culturele gangmakers afkomstig uit verschillende disciplines gestimuleerd worden om met elkaar een klein of groot project te realiseren. Een culturele gangmaker is een kunstzinnig persoon die breed in de samenleving staat. Bijvoorbeeld een kunstenaar of musicus, danser, theatermaker, fotograaf, iemand die graag en goed culturele projecten kan organiseren of 'gewoon' een creatief mens. Een belangrijk criterium hier bij is dat er vrijwilligers en amateurs bij de uitvoering van het project worden betrokken. Dit kan zowel voor als achter de schermen.

Let op! De verleende subsidie moet in 2008 worden besteed.

Surf voor meer informatie over culturele subsidies naar: www.regionalecultuurplannen.nl of naar www.provinciegroningen.nl.