Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 27 februari 2008.

Demonisering door de BN/DeStem de Pravda van Noord-Brabant!

Demonstratie 1 maart in Bergen op Zoom Grenzen dicht voor goedkope Oost-Europese arbeiders! Weg met de EU! Weg met het neo-liberalisme!

Links-fascistische krant BN/DeStem
BN/DeStem, de krant die het nieuws verzorgt voor Noord-Brabant en omstreken, laat de laatste paar dagen voor aanvang van onze demonstratie 1 maart in Bergen op Zoom, haar ware links-fascistische gezicht duidelijk zien. Er wordt in deze rioolkrant over de NVU gesproken, een duidelijke mening gegeven, zonder de NVU te benaderen voor een interview en zonder ook maar iets in te gaan over het onderwerp zelf! Communisten en Stalinisten van de Communistische Jeugd Beweging (CJB) mogen zonder aarzelen poseren op de foto met hun vlag, voorzien met hamer en sikkel zonder ook maar een kritische kanttekening te plaatsen wat het communisme in de wereld heeft aangericht. Wereldwijd zijn er ongeveer 100 miljoen mensen vermoord onder het communisme! Maar geen enkele wanklank daarover in deze links-fascistische krant! Iedere dag verschijnt er in deze krant wel weer een nieuw opruiend artikeltje waarom de demonstratie van a.s. zaterdag niet moet doorgaan!

Bezorgde NVU stemmers uit Bergen op Zoom
Tientallen bezorgde inwoners uit Bergen op Zoom hebben ons partijkantoor de afgelopen dagen gebeld en gezegd dat zij onze demonstratie van harte ondersteunen. En dat zij graag op de NVU bij de eerst komende verkiezingen willen gaan stemmen. Eveneens kregen wij veel klachten binnen over de aangebrachte AFA graffiti op de eigendommen van diverse mensen uit de wijk in de gemeente Bergen op Zoom. Onze Raad van Bestuur gaat serieus nadenken om mee te gaan doen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Bergen op Zoom in 2010 en de provinciale staten van 2011 in Noord-Brabant!

De politieke partijen in gemeente Bergen op Zoom
Andrew Harijgens van GroenLinks hoopt dat burgemeester Han Polman de NVU-demonstratie verbiedt. De PvdA en de VVD vinden dat ook een partij als de NVU recht op demonstreren heeft. Wij zouden het terecht vinden als de schrijvers van de demoniserende artikelen in BN/DeStem in Bergen op Zoom de wijken in zouden moeten gaan om gratis de muren schoon te maken en de links-fascistische graffiti leuzen te verwijderen vanwege hun stigmatiserende artikelen in de krant! Het begint met links-fascistische graffiti (om iemand de mond te snoeren) en het eindigt met geweld of nog erger! Blijkbaar is het toch te moeilijk voor sommige links-fascistische schrijvers zoals die van BN/DeStem om de zo geprezen vrijheid van meningsuiting nu ook daadwerkelijk om te zetten in de praktijk!

Inhoud van BN/DeStem voorleggen aan de raad van journalistiek

Inmiddels hebben wij een advocaat in de arm genomen om te bekijken in hoeverre wij het journalistieke optreden van BN/DeStem kunnen aanpakken. Zeker zullen wij een dossier sturen die we inmiddels hebben aangelegd naar de Raad van Journalistiek over de stemmingmakerij gepleegd door deze links-fascistische krant. Aan de hand van deze uitslag kunnen wij altijd nog een civiele procedure starten tegen deze krant. Deze krant heeft bewust meegewerkt om een grimmige sfeer te veroorzaken in Bergen op Zoom. Mochten er zaterdag ongeregeldheden plaatsvinden, dan is de geestelijke agressor van dit alles geweest mede de BN/DeStem! De Pravda van Noord-Brabant!

Demonstratie legaal en vreedzaam
Burgemeester Han Polman zal vandaag of morgen niet anders kunnen dan de demonstratie legaal toe te staan. Zoniet, dan maken wij de stap naar de bestuursrechter om een mogelijk verbod aan te vechten. Burgemeester Han Polman is ook burgervader van alle NVU stemmers en activisten die zich in zijn stad bevinden. Deze NVU sympathisanten zijn de afgelopen dagen al druk in de weer om illegale AFA posters en zelfklevers overal in de stad te verwijderen. Wij verwachten morgen, donderdag 28 februari, de toestemming van de gemeente Bergen op Zoom. De gesprekken met de gemeente verlopen goed en constructief. Zaterdag gaat de NVU toespraken houden over het thema Grenzen dicht voor goedkope Oost-Europese arbeiders! Weg met de EU! Weg met het neo-liberalisme! Het beloofd van onze kant uit een prachtige demonstratie te worden met deelnemers uit Engeland, Vlaanderen, Duitsland en Nederland!

http://www.bndestem.nl/bergenopzoom/2684639/Overleg-over-de-NVU.ece http://www.bndestem.nl/bergenopzoom/article2663378.ece http://www.bndestem.nl/bergenopzoom/2669757/Hakenkruis-SSrunen-sjaals.ece http://www.bndestem.nl/bergenopzoom/2720836/Geef-NVU-zo-weinig-mogelijk-aandacht.ece http://www.bndestem.nl/bergenopzoom/2720828/NVU-oprotten.ece

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539
E-mail: voorzitter@nvu.info
www.nvu.info

NVU - Nederlandse Volks-Unie ® ©