KNHS


KNHS Indoorkampioenschap: Tessa van Os wint L2 cat. C
1 maart 2008

Wanroy (KNHS) In de strijd om de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur ponys werd de klasse L2 cat. C vandaag overschaduwd door een vervelende organisatorische fout. Doordat verschillende protocollen omgewisseld bleken te zijn, werd in eerste instantie Iris Presburg aangewezen als kampioene. Helaas voor deze sympathieke amazone bleek later dat Tessa van Os de meeste punten bijeen had gereden. De organisatie kon dan ook niets anders doen dan Tessa van Os als verdiende kampioene huldigen.

De organisatie betreurt het ten zeerste dat er een vergissing met zulke gevolgen plaats heeft kunnen vinden op het kampioenschap. Welgemeende excuses aan de getroffen kinderen zijn dan ook uitgebreid gemaakt. De betrokken kinderen hebben ook zeer sportief gereageerd op de voor hun natuurlijk enorme teleurstelling, waarvoor hulde!

Uiteindelijk is het dus Tessa van Os die met haar pony Marco kampioene werd met 62.30%. Tweede is geworden José Nijland met Jaquelien (61.80%), derde Laura Vissers met Liberté (61.70%). Iris Presburg werd met haar Suprise uiteindelijk fraai vierde met eveneens 61.70%.