NCRV

Keyzer & De Boer Advocaten

Campingmoord: Cees Geel en Frank Lammers maken hun eenmalige opwachting

Zondag 2 maart 2008
22.00 uur, Nederland 1

In de Deventer Moordzaak was te zien hoe de media zich actief met een zaak bezig houdt en zelfs zo ver gaat als het aanwijzen van een mogelijke dader. Maurice de Hond is ervan overtuigd dat het OM de verkeerde man heeft vastgezet voor de moord op de weduwe Wittenberg en dat de werkelijke dader de Klusjesman Michael de J. is. In deze aflevering van Keyzer & De Boer Advocaten is te zien hoe mediabemoeienis de rechtsgang kan beïnvloeden.

Maartens vrouw Jessica is hoogzwanger. Intussen verdedigt hij samen met Hannah de verdachte van een moord in een campinghuisje. Een man wordt ervan verdacht zijn vriendin met een beitel te hebben doodgeslagen. Maarten en Hannah geloven heilig in zijn onschuld tot een bekend misdaadprogramma zich ermee gaat bemoeien en na een oproep aan de kijkers het OM overtuigend bewijs in handen speelt: het moordwapen.

Nina begint zich in hoge mate te ergeren aan het gedrag van Sabrina, die belangrijkere zaken wil doen dan het kruimelwerk dat ze nu krijgt toegeschoven. Om haar op haar plaats te zetten laat ze haar een zeer ondankbaar klusje opknappen: ze moet een dementerende getuige bijstaan.

In deze aflevering spelen de acteurs Frank Lammers, Marcel Hensema en Cees Geel een belangrijke rol.

Vaste acteurs in de serie zijn Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Henriette Tol, Daan Schuurmans, Roos Ouwehand, Mara van Vlijmen, Hans Kesting en Karien Noordhoff.