Ingezonden persbericht


Shops out-of-home Food Event 2008 in Jaarbeurs in Utrecht

Nederland heeft een nieuwe vakbeurs voor het out-of-home kanaal. Op 2, 3 en 4 maart 2008 wordt voor het eerst het Shops out-of-home Food Event gehouden in De Jaarbeurs in Utrecht.

De kick-off voor het event heeft afgelopen dinsdag 4 september plaats gevonden in Media Plaza te Utrecht. Circa 100 bedrijven, actief binnen out of home, hebben deze presentatie bijgewoond.

Het nieuwe evenement is met name gericht op shops en foodservice in de petrol (tankstations), scholen, sportclubs, catering, travel en inflight (luchthavens en vliegtuigen) en beach- en leisurelocaties.

Shops out-of-home Food Event is een initiatief van Ondernemers Pers Nederland (OPN) en VNU Exhibitions. OPN is de uitgever van het gelijknamige vakblad Shops out-of-home, Levensmiddelenkrant en ook van FoodExpress.

Vanaf januari kunnen bezoekers zich via de website van de beurs registreren voor een gratis toegangsbewijs voor het evenement. Belangstellende exposanten kunnen vanaf heden al terecht voor meer informatie en reservering van standruimte.

Meer informatie: www.shopsoutofhomefoodevent.nl

Contact persoon Ondernemers Pers Nederland: Steffen van Beek 0172-537879 of Steffen@shopsoutofhome.com

Contact persoon VNU Exhibitions: Mark Laponder 030-2952786 of Mark.laponder@vnuexhibitions.com