Kick off Amersfoortse weekendschool Stichting Pet'je af


AMERSFOORT, 20080228 -- De Amersfoorste weekendschool opent na een positief afgesloten pilotjaar definitief haar deuren. Het eerste team start op zondag 2 maart. Dit team met zeer gemotiveerde kinderen variërend in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar gaan wekelijks aan de slag en gaandeweg zullen zij hun toekomstperspectieven aanzienlijk vergroten. Kort samengevat ...Pet'je af opent deuren die voor velen gesloten zullen blijven.

A.s. zondag is de dag waar veel kinderen naar uit hebben gekeken. Het eerste officiële Pet'je af team bestaande uit 18 enthousiaste kinderen en 2 coaches staan te popelen om te starten. Na een wervingscampagne en sollicitatieronde zijn deze kinderen geselecteerd. Tijdens de eerste dag maken de kinderen kennis met elkaar en nemen van sponsor DHV een cadeau in ontvangst. Dit geschenk bestaat uit een voetbal, deze staat symbolisch voor de"KICK OFF" van het 3 jarige traject waar de groep jongeren aan deelnemen. De geselecteerde jongeren komen uit verschillende wijken en van verschillende scholen en komen gedurende de 3 jaar wekelijks bij elkaar.

Op dit moment is er al een wachtlijst deze zal naar verwachting alleen nog maar toenemen. Pet'je af maakt nu alles rond om een tweede groep te kunnen starten, deze start valt samen met de officiële opening over een aantal weken. (datum volgt in een later persbericht)

U bent van harte uitgenodigd om bij de "KICK OFF" aanwezig te zijn. Wij vernemen graag of u langskomt. U kunt hierbij de onderstaande contactgegevens gebruiken. Wat kunt u zondag 2 maart verwachten? :

12.00 Overhandigt DHV een cadeau aan Pet'je ad
12.30 Perrsmoment oprichters Pet'je af
13.00 Intervieuwmoment deelnemers Pet'je af en hun coaches
13.15 Foto/filmmoment

NOTE:
"Stichting Pet'je Af wil het beste uit de jongeren halen en laten zien dat iedereen waardevol is en een eigen verantwoordelijkheid draagt in deze maatschappij. Er moet in de jongeren geïnvesteerd worden, de jongeren moeten de kans krijgen om hun eigen wereld te vergroten en inzien dat ze leven in een democratische, multiculturele en multireligieuze samenleving."

Contact
Daan van de Voort 06 411 00 525
Walter Roza 06 411 00 711





Ingezonden persbericht