Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout 02-03

OOSTERHOUT NB, 2 maart 2008

Man aangehouden na mishandeling vrouw

OOSTERHOUT: De politie hield op zaterdagmiddag een 28-jarige man uit Oosterhout aan voor huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 22-jarige vrouw. De vrouw meldde dat haar man haar in het gezicht had geslagen en ze deed aangifte. De man meldde zich op verzoek savonds op het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld.

Aanhouding voor huisvredebreuk

OOSTERHOUT: De politie hield op zaterdagavond een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in een woning aan de Hooidonk. De man had hier bij de woning van zijn ex-vriendin een ruit vernield en was zo binnen gekomen. De vrouw deed aangifte van huisvredebreuk door middel van braak. De man is in verzekering gesteld.

Beschonken bestuurder aangehouden

KAATSHEUVEL: De politie hield zondag tegen 05.00 uur een auto staande op de Bevrijdingsweg. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol, zo bleek uit een blaastest. De 24-jarige man uit Tilburg moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. De uitslag hiervan bedroeg 635 ug/l. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Bedrijfsinbraken

WIJK EN AALBURG: Een getuige zag zondag om 01.15 uur een man die probeerde aan de Parallelweg de deur van een bedrijf open te breken. Hij belde de politie. Bij een supermarkt bleek dat de dader een buitendeur had opengebroken. Ook binnen waren vernielingen aangericht. De dader ging er vandoor in een auto in onbekende richting met medeneming van onder andere een aantal horloges. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde en stelt een sporenonderzoek in.

OOSTERHOUT: Op zondagochtend trad het alarm van een bedrijf aan de Henri Dunantstraat in werking. Er bleek te zijn ingebroken. De dader brak een raam open en ging er vandoor met een geldkistje met hierin een geldbedrag. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen en de politie stelt een sporenonderzoek in.

Auteur: Inge Rijgersberg