Persberichten Eemland noord

Utrecht, 02-03-2008

Te hard

SOESTERBERG De politie heeft op zaterdagmiddag 1 maart omstreeks 14.30 uur een 50-jarige automobilist uit Soest aangehouden voor te hard rijden op de Amersfoortsestraat.De man reed na correctie 135 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan. Daarop werd het rijbewijs van de man ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal drank

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft op 1 maart net voor middernacht een 15-jarige jongen uit Bunschoten aangehouden op verdenking van diefstal van flessen drank uit een horecagelegenheid aan de Kerkstraat. De jongen was op heterdaad betrapt door het personeel en overgedragen aan de agenten. Proces-verbaal wordt tegen de jongen opgemaakt. Zijn moeder is op de hoogte gebracht van de aanhouding.

Mishandeling

SOEST De politie heeft in de nacht van 1 op 2 maart omstreeks 03.00 uur een 20-jarige man uit Soest aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 28-jarige plaatsgenoot. De man had in een horecagelegenheid aan de Middelwijkstraat het slachtoffer in het gezicht geslagen. Aanleiding zou een uit de hand gelopen woordenwisseling zijn. De verdachte werd op straat aangetroffen en aangehouden. Hij werd geboeid overgebracht naar het bureau voor nader verhoor en onderzoek. Het slachtoffer liep verwondingen op aan zijn gelaat door de mishandeling.

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft op 29 februari net voor middernacht een 43-jarige automobilist uit Bunschoten aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Surveillerende agenten zagen de man met hoge snelheid door Bunschoten rijden en hielden hem op de Bachlaan aan. Op het bureau blies hij 310 ug/l en kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.