Rijden onder invloed

Regio, 02-03-2008

- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch een 64-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden omdat hij onder invloed had gereden. Hij had bijna vier keer teveel alcohol op. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Een 28-jarige man uit Rosmalen werd aangehouden op Hintham. Hij bleek na onderzoek ruim drie maal de toegestane waarde alcohol in zijn bloed te hebben. Ook hij is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.

Op de Land van Ravensteinstraat in Uden werd een 22-jarige beginnend bestuurder aangehouden met teveel alcohol achter het stuur. De hoeveelheid alcolhol in zijn bloed was ruim twee maal hetgeen voor hem was toegestaan.

Een 16-jarige vrouw uit Oss werd op de Schoonstraat in Heesch aangehouden omdat ze onder invloed reed op haar bromfiets. Zij had zoveel gedronken dat haar (bromfiets)rijbewijs werd ingevorderd. Daarbij kreeg ze een bon omdat ze geen herlm had gedragen.

Zaterdagavond werd een 51-jarige man uit Tilburg op A59 onder Drunen aangehouden omdat hij als bestuurder teveel had gedronken. Zijn alcoholpromillage was bijna vier maal te veel. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Van een 16-jarige jongeman uit Vlijmen werd in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs ingevorderd omdat hij onder invloed van alcohol op zijn bromfiets op de Kooikersweg reed.