Politie Gelderland-Midden

Automobiliste en getuigen gezocht

Publicatiedatum: 2-3-2008 15:00:49

Kootwijkerbroek - De politie is op zoek naar een automobiliste die donderdag 21 februari mogelijk betrokkenheid had bij een ongeval in Kootwijkerbroek. Hierbij raakte een 35-jarige inwoonster van Kootwijkerbroek gewond.
De 35-jarige vrouw reed die dag omstreeks 18.00/18.15 uur op haar bromfiets over de Wesselseweg, komende uit de richting van Barneveld. Ter hoogte van de Gulf supermarkt zou een personenauto voor haar de inrit naar de supermarkt zijn opgereden. Deze wagen kwam uit de richting van Stroe. Om een aanrijding te voorkomen, remde de bromfietsster. Hierbij gleed haar voertuig weg en kwam zij ten val. Het gevolg was een gekneusde knie en schade aan de bromfiets. Na het ongeval kwam de automobiliste naar de vrouw toe. Zij sprak met haar en belde een ambulance. Zij bleef tot het moment dat de ziekenwagen kwam. Vervolgens vetrok de vrouw weer, zonder bekend te maken wie zij was. Het zou gaan om een blanke vrouw van ongeveer 50 jaar. Zij droeg die avond een zwarte driekwart jas en een blauwe spijkerbroek. Zij reed in een blauwe auto.
Bent u deze vrouw of heeft u informatie over dit ongeluk? Dan wordt u verzocht contact met de politie op te nemen. Dit is mogelijk via het telefoonnummer 0900-8844.
08-030164

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---