Internationale vrouwendagviering in Utrecht


Opening Utrechts vrouwenfestival

UTRECHT, 20080229 -- Hoe beweeg jij je in het leven? Hoe pak jij je kansen? En hoe combineer jij een druk en hectisch bestaan met je persoonlijke ontwikkeling? Deze vragen en nog veel meer staan centraal tijdens de viering van de Internationale Vrouwendag 2008 in Cultureel Centrum Oase, op zondag 2 maart te Utrecht. De organisatie ligt in handen van Stichting Tori Oso Utrecht en het thema luidt: 'In beweging naar nieuwe kansen'

De viering van de Internationale Vrouwendag in OASE is onderdeel van de Utrechtse vrouwenfestivalweek en wordt alweer voor de vijfde keer mogelijk gemaakt, mede dankzij de Gemeente Utrecht.

Vanaf 13.00 uur zijn de bezoekers welkom en kan men zich bewegen naar de diverse gratis activiteiten. PVDA-Raadslid Bouchra Dibi zal het programma op deze dag verzorgen. Laat je inspireren door de lezing `In beweging' o.l.v. Wilma Soewandi, laat je mening gelden tijdens het onderdeel 'Stellingen in beweging' maar woon ook de vele gratis workshops bij zoals 'Netwerken, hoe doe jij dat?' o.l.v. Rahma El Hannoufi, 'Arabisch buikdansen' o.l.v. Fatima El Mansouri, 'Bewegen buiten je eigen kaders' o.l.v. Nathasia Nibte, `Anisa binden' (Surinaamse hoofddoek) o.l.v. Landa Thijm en nog veel meer interessante workshops. In de grote zaal kun je genieten van diverse optredens. O.a. van zangeres Anouschka (theater ronde Idols), de stand up comedian Debbie uit Amsterdam en poëzievoordrachten door jong talent Shay uit Rotterdam en schrijfster Carry-Ann Tjong-Ayong. Ook is er een speciale act van dansgroep MAEVA, zij zullen een Hawaiaanse dansvorm uitvoeren.

Voor de ontspanning kun je terecht in onze ladieslounge. Laat je lekker verwennen door o.a. een stoelmassage-, voetmassage- of manicure-behandeling of laat je adviseren door de bewegingsconsultant van Curves. Verder is er een demonstratie epileren met touw (threading) en de mogelijkheid tot handlezing. Kortom een gevarieerde mix van inspanning en ontspanning op de zondagmiddag!
Daarnaast is er volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
De middag wordt afgesloten met een spetterend dansoptreden van Touchéekids en de vrouwelijke dj `Lady G' zorgt ervoor dat je zelf ook de voeten los kunt gooien. Alle dames, van jong tot oud, zijn van harte welkom.

Entree: ¤ 7,00 en met CJP / Upas / 65+ pas ¤ 5,00.
Cultureel Centrum OASE, Cartesiusweg 11 te Utrecht. Voor het programma check www.torioso.nl





Tori Oso Utrecht