K.V Archivarissen


KVAN symposium 2008 'In perspectief...'

3 en 4 maart 2008 in Utrecht Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2008 bent u welkom op het jaarlijkse KVAN symposium. Het KVAN symposium biedt professionals uit het archiefwezen de kans in twee dagen geïnformeerd te raken over onderwerpen die het archiefvak en het bestel raken. Het programma is ook interessant voor professionals uit het cultureel erfgoed en records management

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2008 bent u welkom op het jaarlijkse KVAN symposium. Het KVAN symposium biedt professionals uit het archiefwezen de kans in twee dagen geïnformeerd te raken over onderwerpen die het archiefvak en het bestel raken. Het programma is ook interessant voor professionals uit het cultureel erfgoed en records management.

Noteert u alvast de data in uw agenda!

Thema van het symposium is In perspectief.. Welke kant gaat het archiefwezen op? Wat zijn belangrijke ijkpunten in de nabije toekomst? Aan de hand van drie presentatielijnen Zichtbaarheid, Good Governance en Bestel en Professionaliteit werkt een keur aan sprekers dit thema uit.

Martin Berendse, de nieuwe directeur van het Nationaal Archief, is een van de key note sprekers.

Het KVAN symposium combineert een verdieping en uitwisseling van kennis met de gelegenheid te netwerken met vakgenoten. Beroepsbeoefenaren uit het gehele veld, van inspecteurs tot inventarisatoren, van medewerkers dienstverlening tot records managers, van directeuren tot studenten, ontmoeten elkaar. Kortom dagen die u moet bijwonen!

Plaats: Het Utrechts Archief is gastvrouw en ontvangt het symposium in haar nieuwe locatie in de binnenstad van Utrecht.

Organisatie: De KVAN organiseert in samen met de Archiefschool, Erfgoed Nederland en Het Utrechts Archief het tweedaagse KVAN symposium 2008.

Het programma en het aanmeldingsformulier volgen spoedig op www.kvan.nl