Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Algemene Bezwarencommissie vergadert

Op maandag 3 maart vergadert de Algemene Bezwarencommissie in de raadzaal aan de Groene tuin, 317. De vergadering begint om 19.30 uur. De agenda is als volgt:


* 19.30 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van deelgemeente IJsselmonde d.d. 4 januari 2008, waarbij een bouwvergunning is verleend voor het oprichten van een terras en het plaatsen van een pui aan de achterzijde van de woning aan de Zuider Kerkedijk 140.
* 19.50 uur: hoorzitting naar aanleiding van de bezwaarschriften tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van deelgemeente IJsselmonde d.d. 20 december 2007, waarbij aan SmitsRinsma een vergunning is verleend voor het rooien van 1 populier, staande naast de flat aan de La Fontainestraat ter hoogte van nr. 255.
* 20.10 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van deelgemeente IJsselmonde d.d. 19 december 2007, waarbij de subsidieaanvraag van de Stichting Rhammah-Ah geweigerd is.
De dossiers van deze zaken liggen vanaf één week vóór de zitting ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeentesecretarie aan de Groene tuin 317.