Onze Lieve Vrouwe Gasthuis


zorg in Amsterdam-Centrum

Persbericht: Kaakchirurgische zorg in Amsterdam-Centrum

Amsterdam, donderdag 14 februari 2008

Patiënten kunnen vanaf 3 maart ook terecht in het drukke centrum van Amsterdam voor de beste tandheelkundige zorg. Op die dag opent het Medisch Centrum Jan van Goyen in samenwerking met het OLVG namelijk een moderne en complete praktijk voor kaakchirurgie en tandheelkunde aan de Weteringschans.

Kaakimplantaten en snurkproblemen
In de praktijk kunnen patiënten naast tandheelkundige zorg ook terecht voor alle poliklinische kaakchirurgische ingrepen, uitgevoerd door de kaakchirurgen van het OLVG. U kunt bij hun ook terecht voor de behandeling van snurkproblemen, het plaatsen van implantaten en het tegengaan van overmatig snurken. Zij voeren de werkzaamheden aan de Weteringschans uit naast hun reguliere activiteiten in het OLVG.

Open Dag
Bent u geïnteresseerd in dit nieuwe centrum? Dan nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen op de Open Dag van zaterdag 8 maart aanstaande. Tussen 11.00 en 15.00 zijn er rondleidingen door de praktijk en de tandartsen en mondhygiëniste geven doorlopend demonstraties. Daarnaast maakt u kans op één van de tien elektrische tandenborstels die het centrum beschikbaar stelt. U kunt vanaf nu al bellen voor een afspraak. Meer informatie vindt u op www.alstandenkondenkiezen.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Persvoorlichting OLVG, via (020) 599 30 10.