Gemeente Ermelo


Sportpark Telgter Eng

Op maandagavond 3 maart 2008 is er om 19.30 uur in De Dialoog, Raadhuisplein 2 te Ermelo, een informatie- en inspraakavond over de plannen voor de aanleg van een sportpark op de Telgter Eng.

Informatie

Allereerst is er een informatief deel. Daarin wordt door de gemeente informatie verstrekt over de feiten ]zoals die nu liggen. Dus over de plannen die er zijn, de zaken die de gemeente daarover nu weet en of die men nog moet onderzoeken. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inspraak

Na de pauze is er de mogelijkheid om uw mening te geven over de plannen voor de aanleg van een sportpark op de Telgter Eng en het daarmee samenhangende voorontwerp-bestemmingsplan dat momenteel ter visie ligt.

Uw opmerkingen worden als inspraakreactie genoteerd. Daarover wordt op deze avond verder niet uitgebreid van gedachten gewisseld, want de avond is niet bedoeld als discussieavond. Het doel van de avond is vooral om duidelijkheid te geven over de feiten en de stand van zaken tot nu toe. En verder om uw eventuele reacties op de plannen te horen.

Verdere procedure

De inspraakreacties worden gebundeld en in een verslag verwerkt dat wordt aangeboden aan het college. Dat zal daarover een standpunt bepalen. Mogelijk dat naar aanleiding van de inspraakreacties de plannen op onderdelen worden aangepast, of dat er bij de verdere uitwerking van de plannen rekening mee wordt gehouden. In juni 2008 hoopt het college hierover duidelijkheid te geven. Degenen die hebben ingesproken of in het kader van de inspraak een brief hebben gestuurd worden herover schriftlelijk geïnformeerd.

De inspraakreacties worden opgenomen en zo mogelijk verwerkt in het ontwerp-bestemmingsplan voor het sportpark Telgter Eng dat juli 2008 ter visie zal worden gelegd. Op basis van dat bestemmingsplan kunnen, nadat dit door de gemeenteraad wordt vastgesteld (najaar 2008), onder andere bouwvergunningen worden afgegeven voor de realisering van het sportpark.