Maandag 3 maart 2008 - ARCADIS resultaten 2007 live te volgen op internet via audio webcast

27/02/2008 15:10

PR Newswire

ARNHEM, Nederland, February 27 /PRNewswire/ --

- Persconferentie: 11:30 uur


- Analistenbijeenkomst + conference call: 15:00 uur

ARCADIS (Euronext: ARCAD) zal op 3 maart aanstaande om 7:30 uur de jaarresultaten bekendmaken van 2007. In samenhang hiermee zullen op deze dag een persconferentie en een analistenbijeenkomst met conference call worden gehouden die live via audio webcast worden uitgezonden. Bestuursvoorzitter Harrie Noy, CFO Ben van der Klift en Directeur Investor Relations Joost Slooten, geven dan een nadere toelichting op de gepubliceerde resultaten.

GeĂŻnteresseerden kunnen meeluisteren via een link op de beleggerpagina van de ARCADIS website op het volgende webadres
http://www.arcadis-global.nl/investors. Bezoek voorafgaand aan de start van de audio webcast de website om u te registreren en te controleren of u over de juiste audio software beschikt. Twee uur na afloop van de webcast wordt een archiefexemplaar via dezelfde website beschikbaar gemaakt voor een periode van een jaar.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Het advies- en ingenieursbureau ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Dat doet ARCADIS voor bedrijven en overheden. Meer dan 12.000 mensen realiseren samen een concernomzet van EUR
1,5 miljard. Met een dicht netwerk van kantoren is ARCADIS multinationaal aanwezig. De internationale kennis en ervaring van de onderneming is gericht op meerwaarde voor de klanten.

http://www.arcadis-global.nl

PRN NLD
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Slooten, ARCADIS NV, tel: +31(0)26-3778604; e-mail: j.slooten@arcadis.nl