Technische Universiteit Delft

DeBattle!
door M&C

Een mix van De Wereld Draait Door, De Nationale IQ-test, Het Lagerhuis en Dit was het Nieuws? DeBattle!

03 maart 2008 | 15:30 uur - 18:45 uur
plaats: Auditorium van de TU Delft

Maandag 3 maart a.s. vindt in het Auditorium van de TU Delft DeBattle plaats. Nooit eerder werd iets vergelijkbaars georganiseerd. In een interactief en uitdagend middagprogramma zullen een aantal studenten het debat aangaan met elkaar en prominente Nederlanders, dit onder leiding van niemand minder dan Gijs Weenink, directeur van de Nederlandse Debatacademie. Daarnaast doet publiek mee met een officiële IQ-test. Ben jij slimmer dan de professoren van de TU Delft?

Dit geheel wordt afgewisseld met gastsprekers: burgemeester Bas Verkerk, rector-magnificus Jacob Fokkema, oud-staatssecretaris en oud-directeur KPN Wim Dik en Olympisch roeier en consultant Gerritjan Eggenkamp. Het thema van de dag is `prestatie' in de breedste zin van het woord, van de `zesjescultuur' en topsport tot carrière-building!

Het algemene programma in de aula begint om 15.30 uur en duurt tot 18.45 uur. De toegang is gratis! Heb jij echter zin om ook het debat aan te gaan? Mail dan naar debattle@virgiel.nl een korte motivatie. Je krijgt dan 's ochtends een workshop debating, een lunch om vervolgens zelf tijdens DeBattle het debat aan te gaan.

Meedebatteren? E: debattle@virgiel.nl

Laatst gewijzigd: 28 februari 2008