Gemeente Bodegraven

Bodegraven opent nieuw VVV agentschap in gemeentehuis

Omdat het gemeentebestuur grote waarde hecht aan de voortzetting van de VVV activiteiten in Bodegraven is besloten het VVV agentschap tijdelijk onder te brengen in de publiekshal van het gemeentehuis. Op maandag 3 maart om 12.00 uur opent wethouder Van Veelen het VVV agentschap in het gemeentehuis door zich als eerste klant te melden aan de balie.

Nadat begin 2007 het Evertshuis haar VVV activiteiten beëindigde, is het gemeentebestuur van Bodegraven op zoek gegaan naar een andere locatie voor de voortzetting van een VVV agentschap. Fort Wierickeschans, het Kookstation, molen De Arkduif en het gemeentehuis werden als mogelijke nieuwe locatie onderzocht. Hoewel molen De Arkduif als beste optie uit de bus kwam, is deze locatie zonder restauratie niet geschikt als VVV agentschap. Wanneer de molen gerestaureerd is verhuist het VVV agentschap alsnog naar die locatie.

Vanwege de beperkte ruimte in de hal van het gemeentehuis wordt er een selectie uit het VVV assortiment aangeboden. In ieder geval zijn er Iris- en dinercheques verkrijgbaar en kunnen bezoekers folders van wandel- kano- en fietsroutes in de omgeving van Bodegraven en brochures van Midden Holland, Gouda en verdere omgeving van Bodegraven afhalen.

Het VVV agentschap is vanaf 3 maart 2008 weer geopend en via de publieksbalie in het gemeentehuis bereikbaar. De openingstijden van het VVV agentschap zijn gelijk aan die van de afdeling Publiekszaken; van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en woensdagavond van 18.30u tot 20.30u.

De schrijvende en fotograferende pers is van harte uitgenodigd de opening van het VVV agentschap in het gemeentehuis bij te wonen. Tussen 12.15 en 12.45 uur is er gelegenheid voor de pers om vragen te stellen aan wethouder Van Veelen.

Informatie voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jennifer Swaak, communicatieadviseur gemeente Bodegraven, telefoonnummer (0172) 630 320.

Bodegraven opent nieuw VVV agentschap in gemeentehuis