Politie Midden- en West Brabant

Bureau Brabant

TILBURG, 3 maart 2008

Overval golfbaan in Oosterhout
Op zondag 6 januari 2008 tussen 07.00 uur en 07.12 uur vindt een overval plaats op een golfbaan in Oosterhout. De eigenaar en twee schoonmakers van de golfbaan zijn al aanwezig als er plotseling drie mannen het restaurant van de golfbaan binnen komen en de aanwezigen bedreigen met een stroomstootwapen en later knevelen en tapen. De drie mannen willen geld en kunnen uiteindelijk met de inhoud van de kluis vluchten.

Inbraak woning in Oss
Op zondagnacht 2 december 2007 wordt er omstreeks 04.30 uur ingebroken in een woning in Oss. Het alarmsysteem van de woning is afgegaan en de dader is hierop gevlucht. Van deze dader is beeldmateriaal
beschikbaar. De politie is uiteraard op zoek naar zijn de identiteit.

Poging tot doodslag in Veldhoven
Maandag 10 december 2007 rond 19.00 uur wordt er door twee mannen aangebeld bij een woning in Veldhoven. Zij willen de bewoner spreken over een hennepkwekerij. De man gaat met hen mee en zij stappen in een auto waar nog een derde man in zit. De mannen schreeuwen tijdens de autorit dat zij geld willen. De auto stopt na een tijdje op een parkeerterrein waar een andere groep mannen wacht. Het slachtoffer wordt uit de auto getrokken en wordt zwaar mishandeld. Het slachtoffer wordt in een tweede auto meegenomen en de mishandelingen gaan door. De daders proberen zelfs zijn ogen uit te snijden. Plotseling stoppen de daders en rijden hard weg in hun auto Zij laten het slachtoffer net buiten Veldhoven met ernstig letsel achter.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 3 maart om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald , de laatste uitzending is op dinsdag 4 maart om 17.00 uur.

www.bureaubrabant.nl

Auteur: Bureau Brabant