Bluecircle tv productie


Nikki wint Idols 4! 2008-03-03 17:51:07
Het Nederlandse publiek heeft besloten: Nikki is de winnares van Idols 4. Ze haalde in de finale maarliefst 62% van de stemmen binnen en liet daarmee het muzikale talent Nathalie achter zich. Nikki wint een platencontract. Haar versie van de singel Hello World ligt vanaf vandaag in de winkel. John Ewbank, die vele hits op zijn naam heeft staan, heeft het feel good-nummer speciaal voor de winnaar geschreven en samen met Eric van Tijn en Jochum Fluitsma geproduceerd.

Ze viel op haar knieën toen ze hoorde dat ze Idols had gewonnen en was sprakeloos toen Wendy en Martijn haar om een reactie vroegen... Nikki kon het niet bevatten dat ze de winnares is van Idols. Pas toen ze de trofee in haar handen had, drong het tot haar door en richtte ze zich tot de camera. "Ik had me voorgenomen om een aantal mensen te bedanken. Maar er zijn zoveel mensen verantwoordelijk voor het feit dat ik hier sta. Daarom noem ik geen namen, maar zeg ik `bedankt'. Je weet wie je bent!"

Aan het einde van de finale zong de sympathieke winnares uit Sint-Oedenrode nog een keer Hello World. Verguld met haar overwinning en haar nieuwe singel, spatte ze van het scherm af. Het was de gedroomde afsluiting van een spannende en prachtige finale.

De finalisten Nikki en Nathalie zijn geboren zangeressen. Beiden willen ze niets liever dan Nederlands nieuwe popidool worden. Na een uitputtende tour door Nederland hebben ze in de finale alles van zichzelf gegeven. Nikki en Nathalie die met hun favoriete nummer allebei een spetterende performance wisten neer te zetten, die samen met Trijntje Oosterhuis het lied On My Own met zo veel gevoel zongen, die optraden met de band waarin ze vroeger hadden gezeten. Ze waren aan elkaar gewaagd en wisten het Nederlandse publiek te boeien. De finaleshow is door 2.595.000 mensen gevolgd.

Zowel voor Nikki als voor Nathalie zal, met het einde van Idols 4, een nieuw leven beginnen. Nikki maakt een vliegende start in de muziekbusiness, maar ook Nathalie zal er met haar energie, persoonlijkheid en stem komen. Idols 4 heeft, naast alle mooie en spectaculaire shows, 2 inspirerende artiesten opgeleverd!

Foto: William Rutten