Ingezonden persbericht


Intermec verbetert nauwkeurigheid order - en voorraadbeheer van Canadian Dry Storage

Intermec CK31ex handheld computers bieden meer scanmogelijkheden en lossen het probleem op van scannen op afstand in bulkopslag-omgevingen

Nijmegen, 3 maart 2008 - Canadian Dry Storage (CDS) heeft EX near-far imaging technologie van Intermec toegepast om de nauwkeurigheid in orderafhandeling en voorraadbeheer te vergroten in hun nieuwe distributiecentrum.

Het CDS systeem, dat bestaat uit robuuste Intermec CK31ex mobiele computers en een RF-systeem van Intermec partner Interan Wireless, stelt het management van CDS en zijn magazijnmedewerkers in staat om het ontvangstproces snel af te handelen en productbewegingen te kunnen traceren in het gebouw.

Flexibiliteit bij het scannen is van essentieel belang voor CDS. Het nieuwe distributiecentrum heeft meer dan 33.000 m2 vloeroppervlak met ongeveer 14.000 dubbeldiepe stellingrekken. Het geheel is een systeem met hoge dichtheid waarin pallets dubbeldiep worden opgeslagen bij een werkhoogte van 10 meter. Dankzij de Intermec EX near-far imaging technologie heeft CDS nu de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken in dit soort hogedichtheid-omgevingen, en tegelijkertijd te voldoen aan een grote reeks scanbehoeften. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de ontwikkeling van geavanceerde scanprogramma's in de toekomst.

"Door de implementatie van Intermec EX technologie hebben we toenames in nauwkeurigheid geconstateerd in zowel order- als voorraadbeheer," zegt CDS Operations Manager Chris McWilliam. "Onze transacties verlopen veel sneller en meer accuraat, we hebben minder tijd nodig voor informatieverwerking, waarmee de arbeidsproductiviteit wordt verhoogd. De Intermec EX technologie stelt ons in staat om een afbeelding online te koppelen en gegevens in real-time te verzamelen wat ons aanzienlijk sneller toegang geeft tot waardevolle bedrijfsinformatie."

De robuuste CK31ex mobiele computer is uitgerust met geïntegreerde baanbrekende autofocus area imaging-technologie en stelt gebruikers in staat om ieder type barcode snel scannen, vanuit iedere hoek, met een afstand van 15 centimeter tot 15 meter. Dat levert extra efficiëntie en toepassingsmogelijkheden op door het hele distributiecentrum. Met de CK31ex kunnen gebruikers 1D, 2D, samengestelde codes en postcodes scannen; beeld, handtekeningen en documenten vastleggen; scannen van dichtbij of veraf; en omgaan met beschadigde, slecht geprinte of deels zichtbare codes in omgevingen met variërende lichtcondities.

# # #