Unilever NV



Stephanie Schmitz Vice President Finance Benelux

03/03/2008 : Per 1 maart is Stephanie Schmitz toegetreden tot de directie van Unilever Benelux als Vice President Finance. Zij volgt daarmee Hans Janssen op, die per 1 april zijn carrière buiten Unilever zal voortzetten.

Stephanie Schmitz (42) werkt al 17 jaar in diverse financiële en commerciële functies binnen Unilever, het meest recent als Vice President Business Planning and Control voor Unilever Europa. In de jaren daarvoor werkte zij onder meer in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Met ingang van 1 maart 2008 bestaat de directie van Unilever Benelux uit de volgende leden:


*

Harry Brouwer, Chairman

*

Dominique Leroy, Vice President Customer Development & Country Lead Belgium
*

Neil Humphrey, Vice President Customer Development Nederland
*

Gaby Vreeken, Vice President Foods and Ice Cream
*

Frank Weijers, Vice President Home and Personal Care
*

Stephanie Schmitz, Vice President Finance

*

Lennard Boogaard, Vice President Human Resources
*

Fokke van der Veer, Vice President Supply Chain
*

Richard van der Eijk, Communications Director
*

Frank Huyghe Managing, Director Unilever Foodsolutions

Unilever in de Benelux

Bij de nieuwe Unilever Benelux-organisatie werken in totaal 1.200 mensen. In België en Nederland heeft Unilever in totaal 5.000 medewerkers. Dit is inclusief de medewerkers van de zeven fabrieken in beide landen, het Corporate Center in Rotterdam en Unilever Research & Development Vlaardingen (URDV). Deze onderdelen behoren niet tot Unilever Benelux. De markt in Luxemburg wordt vanuit België bediend. Unilever heeft in de Benelux een sterke merkenportefeuille met bekende merken zoals Amora, Andrélon, Axe, Becel, Ben & Jerry's, Bertolli, Calvé, Conimex, Dove, Glorix, Knorr, Lipton, OLA, OMO, Rexona, Signal, Sun en Unox. Unilever Benelux heeft een gezamenlijke jaaromzet van ¤ 1,8 miljard en is daarmee de grootste A-merkenfabrikant van consumentengoederen in de Benelux. Unilever wereldwijd

Het is Unilevers missie vitaliteit toe te voegen aan het leven. Wij voorzien in de dagelijkse behoefte aan voeding, hygiëne en persoonlijke verzorging met merken die mensen helpen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen. Unilever is een van de grootste producenten van consumentengoederen met een hoge omloopsnelheid ter wereld met een sterke lokale verankering in meer dan 100 landen wereldwijd. Unilever is wereldwijd marktleider in veel van de categorieën waarin zij actief is.

Unilever had eind 2007 circa 175.000 medewerkers in bijna 100 landen en behaalde in 2007 een jaaromzet van ¤ 40,2 miljard. Meer informatie over Unilever en haar merken is te vinden op www.unilever.com, www.unilever.be en www.unilever.nl.