MijnAlbum.nl registreert 2.579 belangrijke numerieke domeinnamen


De grootste fotodienst van Nederland MijnAlbum.nl heeft meteen na de start van de registratieperiode voor numerieke domeinnamen, afgelopen donderdag, een grote slag geslagen door 2579 domeinen te registreren

JOURE, 20080303 -- De grootste fotodienst van Nederland MijnAlbum.nl heeft meteen na de start van de registratieperiode voor numerieke domeinnamen, afgelopen donderdag, een grote slag geslagen door 2.579 domeinen te registreren.

,,Het succes van deze registratie-actie is te danken aan de toegewijde inzet van onze ICT-ers", aldus Andries Nolles, hoofd communicatie bij MijnAlbum.nl. ,,In combinatie met de 35 servers die we voor dit project ingezet hebben, heeft dit er voor gezorgd dat we veel anderen voor konden blijven tijdens de landrush."

MijnAlbum ziet de registratie van de domeinen als een investering in de toekomst: ,, Wij willen innovatieve concepten neerzetten, waarbij onze ervaring is dat een korte en duidelijke domeinnaam een belangrijke rol speelt", aldus Nolles. ,,Daarnaast zijn wij van mening dat de numerieke domeinnamen een grote rol gaan spelen binnen mobiel internet. Bestaande en nieuwe online diensten willen ook via de telefoon gemakkelijk bereikbaar zijn. Met de numerieke domeinnamen kan dat."

MijnAlbum.nl
MijnAlbum.nl is de grootste online fotodienst van Nederland met 960.000 gebruikers en 71 miljoen foto's online. Gebruikers plaatsen foto's in een online album en versturen een uitnodiging naar familie en vrienden voor het bekijken van de foto's.