Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BCD Travel introduceert Park 'N Fly-service

Utrecht, 3 maart 2008 - BCD Travel biedt de zakenreiziger een uniek alternatief voor de parkeerfaciliteiten op Schiphol: een bewaakt parkeerterrein vlakbij de luchthaven met een prijsvoordeel tot 62% ten opzichte van Schiphol Kort Parkeren.

Peter Buis, Managing Director van BCD Travel: "Klanten verwachten van BCD Travel dat wij hun zakenreisproces op alle onderdelen optimaliseren. Daar hoort de reis naar de luchthaven ook bij. We weten dat zakenreizigers het liefst met de auto naar Schiphol gaan. We horen ook dat zij daar steeds vaker lang moeten zoeken naar een parkeerplaats. Bovendien blijven de parkeerkosten op Schiphol stijgen. Om onze klanten een goed alternatief te kunnen bieden dat ook nog eens eenvoudig in het totale reisproces kan worden opgenomen, introduceren wij nu zelf een Park 'N Fly-service."

Klanten van BCD Travel kunnen gelijktijdig met de boeking van de vlucht een parkeerplaats voor de reiziger reserveren. Deze reservering is volledig geïntegreerd in het boekingssysteem van BCD Travel. Behalve een prijsvoordeel ten opzichte van de parkeerkosten op Schiphol, heeft de klant hierdoor inzicht in de totale parkeerkosten van zijn reizigers via de managementrapportages die BCD Travel beschikbaar stelt. De service levert daarnaast een procesbesparing op nu het declareren van parkeerkosten door reizigers niet meer nodig is. Voor de reiziger betekent de nieuwe Park 'N Fly service gemak en tijdwinst. Hij is namelijk verzekerd van een parkeerplaats, zijn auto wordt voor hem geparkeerd en ter plaatse hoeft hij niets te betalen. Binnen tien minuten wordt hij naar de juiste vertrekhal gebracht.

De Park 'N Fly-service wordt aangeboden in samenwerking met DirectParkeren, een dochtermaatschappij van Kroymans Corporation.

Meer informatie over de Park 'N Fly-service en een rekenvoorbeeld zijn beschikbaar op www.bcdtravel.nl/parkeren.


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingenen marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 13 miljard.