Ingezonden persbericht


Win een 'Cyclone' cyclone' voor brandstofbesparingvoor en schone uitlaatgassen en bespaar minimaal 10% bbrandstof

De Kleine Aarde organiseert prijsvraag over duurzaam vervoer

De Kleine Aarde onderneemt dit jaar verschillende activiteiten om duurzaam vervoer te stimuleren. Eén van deze activiteiten is een prijsvraag, waaraan iedereen vanaf 1 maart online kan deelnemen via www.dekleineaarde.nl. De Kleine Aarde beloont drie inzenders van de goede oplossing met een bijzonder innovatief product,; : de cCyclone. De drie cyclones zijn beschikbaar gesteld door (naam bedrijf: zie site van hen!!) Dit is een roestvrij stalen product ring met schoepen, die wordt in de inlaat van auto's gebouwd wordt. Het en zorgt voor schonere uitlaatgassen en bespaart tussen de vijf en twintig procent brandstofminder brandstofverbruik. Al naar gelang type bespaart de cyclone tussen vijf en twintig procent brandstof! Op zaterdag 29 maart maakt wordt door Leontien van Moorsel tijdens de Mobiliteitsbeurs op het Eco-park in Boxtel de drie prijswinnaars bekend gemaakt.. Tijdens de mobiliteitsbeurs op zaterdag 29 maart op het Ecopark in Boxtel maakt Leontien van Moorsel de winnaars bekend.

Cyclone Nederland
De drie cyclones worden beschikbaar gesteld en gratis (?) ingebouwd door Cyclone Nederland. In de inlaatNadat de van de auto cyclone op eenvoudige wijze is ingebouwd in de inlaat van de auto, veroorzaakt deze cyclone een wervelende luchtstroom. Hierdoor ontstaat een rijker brandstofmengsel met een betere verbranding. De cyclone zorgt op die manier voor schonere uitlaatgassen, minder brandstofverbruik en bij diesels voor een lagere roetuitstoot. Bovendien brandt het product vervuilde motoren schoon, waardoor deze ook beter presteren. De cyclone heeft effect bij alle verbrandingsmotoren, zowel bij benzine, diesel of gas en met of zonder turbo. Meer informatie is te vinden op www.cyclonenederland.nl.

'Slim op het pedaal'
Onder het motto 'Slim op het Pedaal' pedaal' organiseert De Kleine Aarde tot 2009 verschillende activiteiten om de milieubelasting van het milieu door autoverkeer en dan met name (waade ronder CO2-uitstoot, ) te verminderen. Consumenten krijgen hiervoor een scala aan mogelijkheden. Zo is in 2007 gestart met de promotie van de zuinige rijstijl 'het Nieuwe Rijden' en kon iedereen zijn op het Eco-park in Boxtel aan rijstijltrainingen georganiseerdmeeedoen. Ook is de mobiliteitsvoetafdruk (www.mobiliteitsvoetafdruk) online gebracht. Dit is een rekenmodule waarmee , waarmee consumenten kunnen berekenen hoe milieubelastend het eigen reis- en vervoersgedrag is en waar winst mogelijk is. Tijdens een zes tal mobiliteitsbeurzen in 2008 laat De Kleine Aarde kunnen consumenten kennismaken met een breed scala aan mogelijkheden voor duurzaam vervoer. Deze beurzen worden zowel in Boxtel als in het land gehouden (waar??)

Prijsuitreiking tijdens MMobiliteitsbeurs 29 maart op Ecopark Op zaterdag 29 maart maakt voormalig olympisch kampioen wielrennen Leontien van Moorsel de winnaars bekend. Dit doet zij om 132.030 uur (?) tijdens de Mobiliteitsbeurs op het Eco-park in Boxtel. De Kleine Aarde organiseert dit gratis toegankelijke publieksevenement om bij te dragen aan meer duurzame kilometers in Nederland en minder CO2-uitstoot. De eerste mobiliteitsbeurs is vindt plaats op zaterdag 29 maart op het Eco-park in Boxtel. Iedere bezoeker kan die dag , dat de hele dag gratis de beurs en het Eco-park bezoeken. toegankelijk is. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 17.00 uur kennismaken met diverse modellen zuinige auto's en met 'slimme' fietsendoordachte fietsen, zoals als bak- en vouwfietsen. Uiteenlopende organisaties en bedrijven presenteren innovatieve en duurzame vervoersmogelijkheden. Ook zijn er lezingen over duurzame mobiliteit. Verder organiseert De Kleine Aarde speciale kinderactiviteiten. Het en zorgt het horecateam van De Kleine Aakeline aarde zorgt voor een lekkere, bijzonderede passende culinaire omlijsting in catering in het Eco-café of op het terras. Wielrenster Leontien van Moorsel, voormalig olympisch kampioen wielrennen, opent om 12.00 uur de beurs officieel, nadat zij per step vanaf het station Boxtel naar het Eco-park is getrokkengereden. De prijsuitreiking van de Cyclone cyclone vindt plaats om ?? (nog iets toevoegen over het inbouwen, misschien in de volgende alinea??).

Cyclone
Na de inbouw, die heel eenvoudig gaat, in de uitlaat van de auto,Deveroorzaakt de cCyclone brengt nadat het is ingebouwd in de inlaat deeen wervelende luchtstroom waardoor een rijker brandstofmengsel ontstaat met betere verbranding (MARIAN: Navragen of dit juist geformuleerd is!) lucht die erdoor gaat aan het wervelen. Het product zorgt daarmee voor schonere uitlaatgassen en bij diesels voor een lagere roetuitstoot. De cCyclone brandt vervuilde motoren schoon, waardoor deze ook beter na ze beter presteren. Het resultaat is dat motoren tussen de 5 en 20% zuiniger worden. De cCyclone heeft effect bij alle verbrandingsmotoren, zowel bij benzine, diesel of gas en met of zonder turbo. Meer informatie is te vinden op www.cyclonenederland.nl.
---



Ingezonden persbericht