Nieuw vakantiedialysecentrum en 43 vrijstaande villa's Weerterbergen


WEERT, 20080303 -- Op het populaire Roompot vakantiepark Weerterbergen (www.roompotparken.nl/parken/weerterbergen) in Weert zijn het afgelopen jaar een gloednieuw vakantiedialysecentrum en maar liefst 43 vrijstaande villa's gebouwd.

Vakantiedialysecentrum

Dialysepatiënten die op vakantie willen hebben het meestal niet gemakkelijk. Roompot biedt ook deze mensen graag een prettige vakantie. In samenwerking met het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is op vakantiepark Weerterbergen het 5e Roompot vakantiedialysecentrum gerealiseerd. Er zijn 12 dagplaatsen maar ook 4 nachtplaatsen. Het centrum is zodanig ingericht dat de gasten tijdens het dialyseren uitkijken op een groene zone die niet alleen voor een mooi uitzicht zorgt maar ook voor privacy tijdens de behandeling. Zo kunnen dialyserende gasten genieten van een heerlijke vakantie én de allerbeste medische zorg. De andere parken waar dialysepatienten terecht komen zijn Cape Hellius in Hellevoetsluis, Noordzee Résidence De Banjaard in Kamperland, Klein Vink in Arcen en Marinapark Volendam in Volendam.

Familievilla's

De nieuwe villa's zijn speciaal voor gasten met een groot gezelschap. Ze zijn geschikt voor 10, 14, 18 of zelfs 24 personen en zijn ideaal voor een familiefeest, reünie of weekendje weg met een groep vrienden. De vrijstaande familievilla beschikken over talloze voorzieningen en zijn uiterst comfortabel. Zo zijn ze allemaal voorzien van ruime living, praktische keuken, meerdere badkamers en parkeerplaatsen bij de villa. Maar ook aan luxe ontbreekt het niet. Zo hebben alle villa's een privé-sauna, bruisbad, vloerverwarming op de begane grond en zijn er thermostaatkranen aangebracht op bad en douche, wel zo veilig voor de allerkleinste bewoners.
Het totaal geïnvesteerde vermogen van de totale uitbreiding is ca. 15 miljoen euro. Veel van de woningen zijn in handen van particuliere investeerders.





Ingezonden persbericht