Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal

Datum: 3-03-2008
Tijd bericht: 15:56
Plaats: Venray
De politie zoekt getuigen van een gewelddadige diefstal die zaterdagmiddag omstreeks 16:00 uur heeft plaatsgevonden op de Beethovenstraat. Een 15-jarige jongen uit Deurne was samen met een jongen uit Venray in een speeltuin op de Beethovenstraat toen drie onbekende jongens de 15-jarige jongen benaderden. Eén van de jongens wilde de telefoon van de jongen uit Deurne. Omdat hij deze niet wilde afgeven greep de verdachte de jongen vast en sloeg hem. Hierna pakte hij de telefoon uit de zak van de 15-jarige jongen en renden de drie jongens vervolgens weg in de richting van de Bachstraat.

Het gaat om een blanke jongen van ongeveer 17 jaar oud en ongeveer 1.85 meter groot. Hij droeg een pet en sprak met een Venrays accent. De twee andere jongens waren ook ongeveer 17 jaar oud. Een jongen droeg een oranje jas met strepen en een pet. De derde jongen droeg eveneens een pet.

De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben of meer weten contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).