Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dokkum, 6 december 2007

Dokkumer Vlaggen Centrale op HISWA 2008
met doekproducten voor op en rond het water

De Dokkumer Vlaggen Centrale is aanwezig op de HISWA 2008 in de Amsterdam RAI van 4 t/m 9 maart, met doekproducten voor op het water en aan de wal. Als Fries bedrijf en leverancier van alle soorten vlaggen voor de scheepsvaart, is Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) sterk verbonden met de maritieme wereld.

Van oudsher is DVC sterk in het produceren van kwalitatief hoogstaande vlaggen en doeken als herkenningsteken op het water. Op boten en havens over de hele wereld wapperen de landenvlaggen van DVC. Deze liggen op voorraad in Dokkum, net als alle seinvlaggen voor de scheepvaart. Maar wat ooit begon met vlaggen, is inmiddels uitgegroeid tot een breed arsenaal van doekproducten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste en meest geavanceerde print- en drukmethoden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en het productaanbod is zeer divers: van wimpel tot beachflag.

Stijlvol bedrukt doek heeft een grote aantrekkingskracht en DVC weet dat als geen ander te benutten. Vooral op en rond het water komt de hoge attentiewaarde van doek goed tot zijn recht. DVC was daarom niet voor niets de officiële leverancier van doekproducten tijdens Sail 2005, Friesland Vaart en het tv-programma 'Lekker weg op het water'.

Maar DVC levert niet alleen grote oplagen. De bootbezitter kan ook bij DVC terecht voor bijvoorbeeld één enkele Nederlandse vlag met marineblauwe kleur, speciaal voor de scheepvaart. Binnenkort kunnen schippers een unieke persoonlijke vlag bestellen via de website van DVC (www.dvc.nl).

Op de HISWA 2008 geeft DVC een presentatie van de vele toepassingen van doekproducten. De bezoeker krijgt een overzicht van de visuele mogelijkheden en de diversiteit van de producten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert-Jan Hageman van de Dokkumer Vlaggen Centrale, Postbus 14, 9100 AA Dokkum. T: 0519 228 228 / E: rhageman@dvc.nl