RTL Group

Alle deuren weer open voor Froukje en Sybrand in nieuwe reeks 'TV Makelaar' bij RTL 4

Met de 120ste aflevering van TV Makelaar gaat op dinsdag 4 maart alweer het twaalfde seizoen van dit succesvolle woonprogramma van start bij RTL 4. Het presentatieduo Froukje de Both en Sybrand Niessen bezoekt en bekijkt de komende tien afleveringen bijna 60 huizen met de intentie een koop of verkoop te realiseren. Sybrand: "Na alle seizoenen 'TV Makelaar' vind ik het nog steeds bijzonder dat de deur altijd wagenwijd voor ons open staat bij de mensen thuis. We mogen alles zien! Uiteraard hebben wij bij elke aflevering het doel echt iets te betekenen voor de mensen en een gepaste oplossing te vinden voor soms moeilijke situaties. Mensen leggen hun vertrouwen in onze handen, dat is mooi om te zien."

Froukje: "Het is mij nu een stuk duidelijker hoe het werkt in 'huizenland'. Het vorige seizoen was natuurlijk mijn vuurdoop als presentatrice van het programma naast Sybrand Niessen. Inmiddels heb ik echt alle soorten en maten huizen gezien en heb genoeg vergelijkingsmateriaal voor een nieuwe reeks 'TV Makelaar'. Het leuke van het programma vind ik dat ik volledig in de belevingswereld van anderen mag kijken. Ons vertrekpunt is toch altijd de wens van de koper en/of verkoper, dus je raakt in korte tijd echt betrokken bij de mensen."

In de eerste aflevering van dit seizoen gaat Sybrand met Karen en haar zoon Max op zoek naar een woning die kleiner is dan haar huidige woning. Karen komt van oorsprong uit Engeland en zoekt een huis in Amstelveen of dichtbij de wijk waar ze nu woont. Froukje gaat naar Voorburg vanwege de verkoop van een monumentaal appartement en is in Blaricum voor een taxatie van een prachtig verbouwde jaren 30-woning.

Uitzending: TV Makelaar, elke dinsdag vanaf 4 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/tvmakelaar

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie via tel. 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.