Gemeente Winschoten


Vastgoedavond centrum Winschoten

Op dinsdag 4 maart wordt vanaf 19.30 uur in de Marktpleinkerk te Winschoten een Vastgoedavond gehouden over winkels en overig vastgoed in het centrum van Winschoten.
De informatieavond wordt georganiseerd door de Werkgroep Winkelstructuur, de gemeente Winschoten en het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). De avond is bedoeld voor iedereen die met winkels en overig zakelijk vastgoed in het centrum van Winschoten te maken heeft. Eigenaren, ondernemers, banken, makelaars, projectontwikkelaars en ondernemers-organisaties zijn uitgenodigd.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie verstrekt over onderwerpen die te maken hebben met het verbeteren van vastgoed, zoals de onlangs door de gemeente ingestelde gevel-subsidie, het binnenstadsfonds, het project "Wonen boven Winkels", ontwikkelingen in het vastgoed en het imago-onderzoek 2007.

Met sprekers als burgemeester Janny Vlietstra, de nieuwe citymanager Jos Offenberg, Dolf Stelpstra van DTZ Zadelhoff en winkelarchitect Lex van Helden belooft het een interessante avond te worden.

De avond is niet alleen bedoeld om te informeren, maar ook om alle partijen die met vastgoed in het centrum van Winschoten te maken hebben, op informele wijze met elkaar in contact te brengen. Er is na het informatieve deel dan ook ruimschoots gelegenheid om elkaar nader te leren kennen, zaken te doen of gewoon bij te kletsen tijdens een hapje en een drankje.
Aan alle genodigden wordt gevraagd mee te doen aan de verkiezing van de Gouden Gevel 2007, de prijs voor de best opgeknapte gevel van 2007. Hiervoor worden foto's van opgeknapte panden in de kerk ten toon gesteld en wordt aan de genodigden gevraagd hun stem uit te brengen. Binnenkort zal deze nieuwe prijs bestaande uit een plaquette Gouden Gevel, worden uitgereikt.