Evangelische Omroep

MAURICE DE HOND OVER WILDERS-FILM IN 'HET ELFDE UUR' Het Elfde Uur, dinsdag 4 maart 21:15 uur, Nederland 2

Dinsdag 4 maart ontvangt Andries Knevel in de 499e editie van Het Elfde Uur opiniepeiler Maurice de Hond, CDA-prominent Hannie van Leeuwen, oud-Amerika correspondent Max Westerman en presentatrice Violet Falkenburg.

Maurice de Hond peilde dat het merendeel van de Nederlanders vindt dat Wilders het recht heeft om deze film te maken. De kiezers zijn van links tot rechts verdeeld over de vraag of Wilders de film ook moet uitzenden. Heeft de premier er goed aan gedaan Wilders te waarschuwen?

Met Hannie van Leeuwen een gesprek over de vraag of er in kerk en moskee voldoende oog is voor mensen met een handicap.

Max Westerman over de laatste kans voor Hillary Clinton. Zelfs Bill weet het zeker: 'Hillary moet winnen in Texas en Ohio.' Wordt Barack Obama de eerste zwarte president van de VS?

Violet Falkenburg sprak met vijftien Bekende Nederlanders zoals Foppe de Haan en Cas Spijkers over dat ouder worden, over geestelijk energiek blijven, maar toch merken dat het lichamelijk allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat. Hoe is het om ouder te worden in Nederland anno nu? Welke keuzes komen op je af en hoe ga je om met het onafwendbaar dichterbij komende einde?

Boek - 'Later is vandaag. Bekende Nederlanders over ouder worden', Violet Falkenburg, 2008, Uitg. Archipel, Amsterdam, ISBN 9 789063 053260

Bestellen:
---
Later is vandaag
Later is vandaag
Falkenburg, V.

---